• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R

12.05.2022

12:34

JEZIVO SVEDOČENJE TEREZINOG SINA! Planirala je da Srđanove delove tela skuva i pobaca svuda po Zrenjaninu! (FOTO/VIDEO)

printscreen

Vesti

JEZIVO SVEDOČENJE TEREZINOG SINA! Planirala je da Srđanove delove tela skuva i pobaca svuda po Zrenjaninu! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Jeziv zločin koji se dogodio kod Zrenjanima prijavio je sin ubice Damir Lj. koga je prethodno pozvala maloletna sestra koja je bila u kući u trenutku masakra

Damir Lj. sin Tereze P. za Informer kaže da se nije iznedadio te večeri kada je saznao da je njegova majka ubila Srđana.

- Ona je to duže vreme planirala i bilo je pitanje vremena kad će to da uradi, sada sam toga svestan. Te večeri zvala me je sestra i rekla mi: Dođi, mama je ubila Srđana. Otišao sam što sam brže mogao i zatekao sam sestru na ulici. Pokušavali smo da uđemo u kuću, lupali na vrata ali mama nije htela da otvori, u jednom trenutku čuli smo motronu tester,u ali se ona ubrzo ugasila, dozivao sam majku i pretio joj da ću da zovem policiju, onda je otvorila vrata i ušli smo unutra - priča Damir i dodaje:

Foto: Zoran Sinko

 

- U dnevnoj sobi sam primetio noge na podu i pokušao da otvorim vreta jer su noge virile, tek kada sam otvorio vrata video sam raskomadano telo očuha. Noge su mu bile odsečene, falili su delovi tela. Pribrao sam se malo i pokušao da razgovaram sa majkom, pokušavao sam da joj ukažem da sam na njenoj strani. Počela je da razgovara sa mnom i kao da se ništa nije dogodilo počela da objašnjava šta će sledeće da uradi. Rekla mi je da ima u planu da raskomada celo telo da prokuva kako bi odvojila od kostiju i da pobaca u različite delove Zrenjanina kako se ne bi saznalo za to što je uradila. Rekao sam joj da je sve okej, da se smiri i da da sestri lekove za smirenje jer je sestra na trenutke hosterično plakala, ućuti se pa zaplače. Misleći da sam na njenoj strani dala je i meni lek za smirenje, ali ja nisam popio.

Foto: printscreen

Posle toga Damir je otišao kući kod oca sa kojim živi, ostavljajući majku u uverenju da je na njenoj strani, i tada je pozvao policiju. 

- Okrenuo sam broj telefona 192 i rekao moja majka je ubila očuha i dao sam adresu. Jedna patrola policije je došla kod nas kući a druga je otišla u kuću gde je bila majka sa raskomadanim telom  očuha. 

- Kasnije mi je sestra objasnila da je mama Srđana počela da bode nožem u krevetu. Ona je čula krkljanje i šišla je dole, Srđan je bio još uvek živ i poslednje reči uputio je njoj. Rekao je: Zovi hitnu pomoć! Bio je sav krvav i videla je da ga je majka izbola nožem, u tom trenutku je ona istrčala i zvala mene - priča za Informer Damir.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija