• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

16.05.2022

14:35

SAZNAJEMO! Raskomadala muža pa sa psihijatrije prebačena u pritvor!

printscreen

Vesti

SAZNAJEMO! Raskomadala muža pa sa psihijatrije prebačena u pritvor!

Podeli vest

Tereza P. (46) koja je uhapšena zbog sumnje da je svirepo ubila Srđana P. (42) u njegovoj kući u Zrenjaninu najpre je sprovedena na odeljenje Psihijatrije, a potom joj je određen pritvor

Tereza P. (46) koja je pre nedelju dana svirepo ubila Srđana P. (42) u njegovoj kući u Zrenjaninu tako što ga je ubadala nožem, pa isekla motornom testerom pred svojom maloletnom ćerkom i potom mu pojedine delove tela kuvala u šerpi, kako mediji saznaju, nakon zločina sprovedena je direktno na odeljenje Psihijatrije, a sada joj je prema rečima sagovornika iz Višeg suda u Zrenjaninu, određen pritvor. 

Foto: Z.I.

Kuća u kojoj se dogodio zločin

- Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu T. P je određen pritvor. On će trajati najduže mesec dana po rešenju do naredne odluke suda, s tim što se prema osumnjičenoj računa od 11. maja 2022. godine. Pritvor je određen zbog osnovane sumnje za kirivično delo teško ubistvo i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i još po jednom osnovu jer je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja ili težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugrozirti nesmetano i pravično vođenje krivično postupka - rečeno je iz Višeg suda u Zrenjaninu.

Detalje ovog zločina za medije otkrio je njen bivši suprug Miljaim Ljutić (54).

- Ona se nakon razvoda sa mnom odmah udala za Srđana. On je od malena bio bolestan, a ona je tek nedavno dobila "šifru" i dobila lekove. Sve je uradila pred očima naše ćerke, a onda joj je dala i bensedin. Devojčica je gledala kako ga ona ubada, seče, a onda je videla i Srđanovu nogu. Potom je zvala mog sina, njenog brata i rekla, "Mama je zaklala Srđana"- rekao je Miljaim i dodao:

Foto: Printskrin video

Miljijam Ljutić

- Ja sam prvo mislio da se šali, ali onda smo zvali policiju. Inače, on mi se hvalio tom motornom testerom, baš mi je rekao da je oštra. On i ja smo se družili... Pili pivo zajedno. Nema veze što je ona bila sa njim... Obojicu je znala da nas strpa u zatvor, pa sam ga ja vadio napolje.

Inače, telo muškarca prevezeno je na Institut za sudsku medicinu. Sumnja se da je Tereza prvo mužu dala lekove za smirenje u vodu kako bi ga omamila, a zatim izbola nožem. Kako se sumnja, uzela je motornu testeru i počela da seče delove tela. To je ugledala njena maloletna ćerka i pozvala starijeg brata. Tokom istrage pronađeni su i delovi tela u loncu na šporetu rekao je naš sagovornik blizak istrazi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija