• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/N.R.

17.05.2022

11:47

HIRURG KOJI JE OPERISAO UPUCANU MILENU ZA INFORMER: Žena je bukvalno na liniji između života i smrti!

printscreen

Vesti

HIRURG KOJI JE OPERISAO UPUCANU MILENU ZA INFORMER: Žena je bukvalno na liniji između života i smrti!

Podeli vest

Milena M. (35) kojoj je muž Vladimir M. (40) u noći između nedelje i ponedeljka pucao u glavu u porodičnoj kući u Kragujevcu, i dalje je u kritičnom stanju, saopšteno je Informeru u Univerzitetskom kliničkom centru

Međutim, kako nezvanično saznajemo od jednog hirurga iz tima koji je operisao nesrećnu ženu operacija je bila izuzetno komplikovana.

- Nakon komplikovane intervencije koju je juče izveo tim hirurga, ona se nalazi u Jedinici
intenzivne nege Službe za enesteziju i reanimatologiju, a njeno zdravstveno stanje se i dalje vodi kao opšte teško sa životnom ugroženošću - rekao je hirurg i dodao: 

- Milena je bukvalno na liniji između života i smrti, njene povrede su izuzetno teške jer je matak napravio prostrelnu ranu i napravio veliko razaranje naročito na izlasku - objasnio je hirurg. 

Podsećanja radi, Milena M., lekarka koja je radila u Nemačkoj, teško je povređena kada je, zbog još nepoznatih motiva,njen suprug Vladimir M. pucao u nju, navodno dok je spavala.

Foto: informer.rs/N.R.

Privođenje Vladimira M.

Vladimir M. zločin je počinio pištoljem koji je imao u nelegalnom posedu. Nakon toga Vladimir je pobegao iz kuće i bila je za njim raspisana potraga. U nekom trenuktu oko 15 sati Vladimir se navodno pojavio kući, kada je njegov otac pokušao da ga ubedi da se preda i otme mu pištolj. Međutim, u tome nije uspeo. Vladimir je svojim automobilom potom otišao, ali ga je policija zaustavila na oko pet ulica dalje od porodične kuće.

Nakon dva sata pregovora Vladimir M. se predao policiji. U jednom trenutku sa njim je navodno razgovarao i njegov brat od strica, kako bi ga sprečili da izvrši saomoubistvo i da da se preda, ali i da ne počini još neko zlo. U svakom slučaju Vladimir se policiji predao oko 17.10 sati. 

Iz kog je razloga je Vladimir pucao u svoju ženu još uvek se ne zna, ali se spekuliše da je motiv ljubomora, ali i to da je eventualno želela da se razvedu. Ipak šta se tačno dogodilo biće utvrđeno istragom koja je u toku. 

Inače, kako saznajemo Vladimiru je nakon hapšenja određeno policijsko zadržavanje i sutra bi trebalo da bude priveden kod tužioca. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 1 godinu

Daće Bog da preživi i kaže RAZLOG ovako svirepog zločina.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!
Crvena zvezda

Hteo sam da izludim! Sa Zvezdom u Bariju osvojio Evropu, a onda maler! Više ih nikada nije video!

- Od tog finala sa Zvezdom i osvajanja Kupa šampiona nijedanput više nisam otišao u Bari, a voleo bih da prošetam do stadiona „Sveti Nikola“, pogledam neku utakmicu, zašto da ne, i evociram prelepe uspomene koje nosim iz tog italijanskog grada. Ukoliko mi se u skorije vreme ukaže prilika svakako ću to da uradim – priča za Informer Slobodan Marović, član legendarne generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine protiv Olimpika iz Marselja pokorila Evropu i otkriva šta mu je sve u tim poslednjim trenucima finala prolazilo kroz glavu, šta mu se dogodilo na dočeku u Beogradu.

30.04.2024

14:00

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija