• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.05.2022

21:14

LINIJA BRODOVA ZA POSLEDNJE ZBOGOM, S NJIMA PLOVI I NENAD PERIŠ! Ovako se Splićani opraštaju od Mateja, grad pod velom tuge!

Tanjug

Vesti

LINIJA BRODOVA ZA POSLEDNJE ZBOGOM, S NJIMA PLOVI I NENAD PERIŠ! Ovako se Splićani opraštaju od Mateja, grad pod velom tuge!

Podeli vest

Danas su u Splitu prijatelji, kolege, poznanici i brojni stanovnici tog grada brodićima, svetlosnim signalima i zvukovima trube ispratili Mateja na njegov večni počinak

U splitskoj kruzerskoj luci se okupilo dvadesetak brodova, uključujući i jedan veči jedrenjak kako bi ovom mladom momku odali poslednju počast.

Foto: Tanjug

Matejev otac, Nenad Periš, koji se u tom trenutku nalazio na jedrenjaku, iskoristio je priliku da se još jednom zahvali svima koji su ovih pet meseci pomagali u guoj potrazi za njegovim sinom.

- Hvala vam svima, pokazali ste veliko srce - kazao je Nenad Periš i dodao:

- Ovakva potpora čovika čini čovikom.

 

 

Matej je tokom leta radio kao skiper na jahti, te su upravo iz tog razloga njegovi prijatelji odlučili da mu linijom brodova kažu poslednje zbogom.

Foto: Tanjug

- Osetili smo da treba to napraviti, a sigurni smo da bi i on to voleo nakon hiljade i hiljade poruka i lepih reči koje su mu na društvenim mrežama ostavljali njegovi Splićani, kao i građani u zemljama regiona. Želimo ga dostojanstveno ispratiti, u nadi da će zauvek biti tu među nama i gledati nas s nekog boljeg i lepšeg mesta. Hvala mu što je bio prijatelj kakvog smo samo poželeti mogli. Niko od nas nikad ga neće zaboraviti - rekao je u nedelju jedan od prijatelja Mateja Periša.

Foto: Tanjug

Tekst potpisa

Podsetimo, Matej Periš je pod misterioznim okolnostima nestao u Beogradu, u noći s 30. na 31. prosinca prošle godine, a proteklih pet meseci pomno se pratio svaki korak potrage. Ujedinio se ceo region i svi su bili spremni pomoći kako god mogu, ali nažalost potraga je tragično završila u četvrtak, 19. maja, kada je pronađeno telo Mateja Periša na Adi Huji u Beogradu.

Foto: Tanjug

 

Na Lovrincu je danas sahranjen, a sprovod je organiziran u krugu porodice i bliskih prijatelja. Njegov otac Nenad zamolio je da se ne dolazi na sahranu i da dozvole njegovim najbližima da se s njime oproste u miru, prenosi Slobodna Dalmacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija