• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

29.05.2022

14:09

Sin Tereze koja je iskasapila supruga otkrio jezive detalje! Da li je ovo razlog za MONSTRUOZAN ZLOČIN?!? OGLASIO I POZNATI KRIMINOLOG!

Privatna arhiva

Vesti

Sin Tereze koja je iskasapila supruga otkrio jezive detalje! Da li je ovo razlog za MONSTRUOZAN ZLOČIN?!? OGLASIO I POZNATI KRIMINOLOG!

Podeli vest

Damir Ljutić, sin iz prvog braka Tereze Perić koja je drogirala muža a potom osrkrnavila njegovo telo i delove kuvala u loncu, za Informer je objasnio da je njegova majka uživala da gleda kriminalističke serije. Kriminolog Ratomir Antonović istakao je za naš portal da je možda želela da se o njoj snimi film

Kako je Damir Ljutić rekao, njegova majka je pre monstruoznog zločina obožavala da gleda kriminalističke serije. 

- Bila je opsednuta njima, do te mere da je i nas na neki način privolela da ih gledamo. Oduševljavala se načinima na koja su ubistva bila izvršavana - rekao je Damir. 

Ovaj slučaj je šokirao celu Srbiju ali i ceo svet jer o njemu izveštavaju i strani mediji. Pitanja na koja smo pokušali da pronađemo odgovore su: Da li je Tereza ideju za ovakav zločin dobila upravo iz serija koje je volela da gleda; Da li je pokušavala da sazna način kako da sakrije krivično delo; Da li su zapravo te serije podstakle da uradi ovako nešto?

Kriminolog Ratomir Antonović za Informer objašnjava da sve zavisi kako ko gleda neki kriminalistički film ili seriju, kao i da ne možemo da generalizujemo. 

- Određeni broj ljudi, zapravo većina, ih gleda iz ugla policije, ali ima i onih koji se poistovećuju sa ubicama. Čini se da je Tereza upravo to i radila. Moguće je da je ideje za svoj monstuozni zločin pronašla baš u tim serijama koje je volela da gleda. S tim što mi se čini da je ona otišla i korak dalje - ističe Antonović. 

Foto: printscreen/Kurir tv

Kriminolog Ratomir Antonović

Prema njegovim rečima, kasapljenje tela je mogla da vidi ali se čini da je na sve to dala i neki svoj detalj. 

- Možda je u podsvesti želela da se po njoj snimi film, i to baš sa tim kuvanjem delova tela. Ipak, da bi tačno mogli da odredimo njen profil neophodno je da imamo više informacija o njoj -  kaže naš sagovonik. 

Foto: Zoran Sinko

Damir Ljutić, Terezin sin iz prvog braka

Podsetimo, zločin koji zgrozio ceo svet dogodio se 10 maja. Kako smo već izveštavali, Tereza je smrtonosne udarce suprugu Srđanu Periću zadala naočigled njene maloletne ćerke iz prvog braka. Devojčica je čula poslednje reči ubijenog Srđana - "zovi Hitnu pomoć". Užasnuta devojčica zvala je starijeg punoletnog brata Damira. 

Tinejdžer je došao i zatekao jeziv prizor. Pokušao je lepim da razgovara sa majkom. 

- Rekla mi je da se ne brinem ništa. Da će da iseče telo, da ga skuva i odvoji od kostiju, kao i da će kosti da razbaca u različite delove Zrenjanina da ga nikad niko ne nađe, ali i da zločin ostane tajna - rekao je ranije Damir za Informer. 

Međutim, Damir je ubrzo potom izašao iz kuće i zvao policiju.

Tereza je iste noći uhapšena, a nakon toga određen joj je pritvor u Zrenjaninu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija