• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.05.2022

14:45

INSPEKTORI KOJI RADE NA SLUČAJU UBISTVA U SURČINU UZELI SNIMKE IZ JEDNOG POZNATOG KLUBA? Mogući dokaz navodne tuče, koja je prethodila pucnjavi

Informer

Vesti

INSPEKTORI KOJI RADE NA SLUČAJU UBISTVA U SURČINU UZELI SNIMKE IZ JEDNOG POZNATOG KLUBA? Mogući dokaz navodne tuče, koja je prethodila pucnjavi

Podeli vest

Policisjki inspektori koji vode istragu za ubistvo koje se sinoć dogodilo u Surčinu navodno su iz jednog poznatog kluba uzeli hard disk na kome je kako se sumnja snimak tuće između ubijenog Vuka J. sa Đurom N. i njegovim ocem

Kako nezvanično saznajemo potraga za Đurom N. intezivno traje ali i istraga vezana za ubistvo. 

Navodno tuča koja se pominje, a koja je prethodila svađi i ubistvu u Surčinu, navodno se dogodila u poznatom klubu u tom mestu. 

- Policija je uzela hard disk iz kluba kako bi pregledala snimke u potrazi za tučom koja se navodno pre nekog vremena dogodila u tom klubu. Kao jedan od mogućih motiva pucnjave može da bude i ta navodna tuča koja se dogodila - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao da potraga za napadačem još uvek traje. 

Foto: Informer

Policija odmah otpočel 

Prema takođe nezvaničnim informacijama ubrzo nakon pucnjave nadležni organi su obavili razgovor i sa bratom ubijenog Vuka. 

On je, navodno rekao da je bio sa bratom i sa trojicom prijatelja kada se pucnjava dogodila. 

Kako je objasnio Đura je na njegove oči pucao u Vuka ali njega niti njihove prijatelje nije povredio. 

Istakao je i da je krvavog brata on prevezao u Dom zdravlja, a da je potom prevezen u Urgentni centar gde je preminuo.

Foto: Surčin

Tragovi pucnjave

Podsetimo, napadač je ubrzo nakon pucnjave identifikovan i za njim se intezivno traga. 

- Nikome nije jasno odakle mu kalašnjikov iz kog je ispalio rafal metaka. Na licu mesta pronađene su brojne rupe od metaka na obližnjim vozilima, te se prepostvalja da je pucao na ulici ili na terasi.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija