• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2022

14:17

UBIO SAM VUKA JER ME JE MALTRETIRAO TRI GODINE! Tukao je mene, mog oca, brata! PLAŠIO SAM SE DA MI NE POVREDI MAJKU

printscreen/Fejsbuk

Vesti

UBIO SAM VUKA JER ME JE MALTRETIRAO TRI GODINE! Tukao je mene, mog oca, brata! PLAŠIO SAM SE DA MI NE POVREDI MAJKU

Podeli vest

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Đura N. (23) zbog sumnje da je 29. maja 2022. godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) iz automatske puške "kalašnjikov"

Kako nezvanično sazanjemo on je dugo iznosio odbranu a između ostalog rekao je i da se ne seća trenutka kada je pucao.

- On je saslušan u prisustvu advokata, priznao je da je pucao, kaje se zbog toga, ali je tvrdio i da se ne seća samog momenta kada je pucao na Vuka J. - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem

Foto: Informer

Potraga

On je naveo da je imao problema sa Vukom poslednje tri godine. 

- Rekao je da su ga ranije tog dana ubijeni, njegov rođeni brat i još jedan njihov prijatelj maltretirali i prebili, ali je uspeo da pobegne kući. Kasnije su tukli i njegovog oca, a tokom večeri došli su mu ispred kuće gde su tukli i njegovog brata - rekao je navodno Đura N.

Prema rečima našeg sagovornika Đura je objasnio da je se plašio Vuka.

- Plašio se da mu ne diraju i majku, jer je čuo da oni sve redom maltretiraju u tom kraju. Ušao je u kuću i iz spavaće sobe uzeo pušku. Tada je sa njom krenuo ka Vuku i ostalima - priča naš izvor i dodaje:

- Đura N. je objasnio da je nakon pucnjave, koje se ne seća, seo u svoj "golf" i pobegao u šumu do Progara gde se krio do predaje. Tvrdio je  da nije znao da je Vuka ubio sve do predaje policiji u PS Surčin - reko je naš sagovornik.

Foto: printscreen/Fejsbuk

Đura N.na saslušanju 

Kako je objasnio Đura smatra da su ga Vuk i ostali maltretirali jer je "partizanovac", dok su oni, kako je rekao, navojači neke navijačke grupe Crvene zvezde. 
- Probleme sa njima imao je poslednje tri godine i plašio ih se jer se pričalo da su braća Jolovići problematični, da se bave kriminalom - navodno je rekao Đura na salušanju. 

Na pitanje odakle mu puška, Đura je objasnio da je navodno pušku i kesu sa municijom je našao pre oko godinu dana šetajući u blizini manastira Fenek.

- Tokom bekstva pušku sam bacio u šumu u kojoj sam se krio - rekao je Đura N. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 1 godinu

Sad ce na robiju, a Vuk vise nece nikoga da maltretira. Postena prica

Belić

pre 1 godinu

Psihopata! Terati dete malo, a još bez ijednog roditelja da skače u sredinu Save, to je katastrofa. Odakle mu kašnjikov ,ostavio mu amanet "nevolja". Kriminalci će uništiti Srbiju. Dokle više

Fikus

pre 1 godinu

Kako to da je sad siledžija, pa danima čitamo kako je pilot Vuk bio uspešan i divan mladić, prava mala maca, dobrica, svi su ga voleli? Već sama činjenica da im je upao u kuću govori dovoljno, onome ko ima mozga ...

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17