• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.M.

29.06.2022

12:03

BILJANA JE IZVELA SAVRŠEN ZLOČIN?! Telo ubijenog supruga zalila betonom, u intrigu uplela ćerke i kolege, LJUBAVNIK NA KRAJU SVE PRIZNAO?!

printscreen

Vesti

BILJANA JE IZVELA SAVRŠEN ZLOČIN?! Telo ubijenog supruga zalila betonom, u intrigu uplela ćerke i kolege, LJUBAVNIK NA KRAJU SVE PRIZNAO?!

Podeli vest

Tužilaštvo u Leskovcu naložilo je odbukciju kako bi se utvrdilo da li je telo koje je pronađeno u fazi raspadanja u podrumu kuće u selu Veliko Trnjane zapravo telo četrdesetogodišnjeg Ivana Stojanovića, supruga žene koja je pronađena mrtva dan ranije u toj kući

- Istraga je u toku. Obdukcija će utvrditi da li je muškarac ubijen ili je reč o prirodnoj smrti. Kako je telo bilo u fazi raspadanja nije moguće utvrditi način smrti - kaže naš izvor blizak istagre.

On dodaje da je muškarac nađen u buretu, a kako ne bi lako bio primećen prekriven je pločama od oplate.

Podsetimo, u podrumu kuće u kojoj je prekjuče pronađeno beživotno telo tridesetosmogodišnje Biljane Stojanović, sinoć je po dojavi policije pronađen leš zaliven u beton.

Sumnja se da ga je ubila ona zajedno sa svojim ljubavnikom još pre tri godine i zalila betonom što je, kako navodi naš izvor, on sinoć i ispričao policiji.

“Ona je govorila da joj je muž na privremenom radu u Rusiji. Više od tri godine ga nismo videli. Verujte, svi smo u šoku”, kaže za Informer jedan od meštana sela Veliko Trnjane.

U porodicama nastradalih šok. Još uvek se nisu oporavili od jednog člana, da bi saznali za još jeziviju smrt drugog najmilijeg. Razgovor sa novinarima su odbili.

Molila kolegu da ćerki napiše poruku umesto oca

Inače, ova žena je radila u fabrici “Aptiv”, gde ni njene kolege ne mogu da veruju šta se desilo.

“Uvek je pričala da joj je muž u Rusiji i to mrtva hladna. Ali se sećam da mi je jednom tražila da najstarijoj ćerki napišem poruku i predstavim se kao njen muž. Trebalo je da napišem: Tata je dobro, polomio mi se telefon, nemam mnogo vremena da vas nazovem… Kao, da se dete ne brine. Očigledno, sve je jako dobro krila”, navodi njena koleginica koja dodaje da su svi u fabrici sumnjali da je u tajnoj vezi sa jednim mlađim kolegom koji je od juče bukvalno nestao i izbrasao profile sa društvenih mreža.

Interesantno je da ova žena na svom profilu na društvenim mrežama, sem fotografije sa bratom, decom i koleginicama nema ni jednu jedinu fotografiju sa suprugom.

Naš izvor iz istrage dodaje da je olakšavajuća okolnost u sakrivanju zločina na koji se sumnja ta što je njen suprug zaista radio u inostranstvu, a poslednji put je njegov ulazak u zemlju registrovan 2019. godine. Iza sebe su ostavili dve ćerke i sina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija