• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

30.06.2022

17:53

UBICA GRANDOVOG PEVAČA TRAŽI SE U TRI DRŽAVE! Najnovije sumnje bacaju novo svetlo na događaj?!

Printscreen You Tube

Vesti

UBICA GRANDOVOG PEVAČA TRAŽI SE U TRI DRŽAVE! Najnovije sumnje bacaju novo svetlo na događaj?!

Podeli vest

Holandska policija traga za ubicom pevača Granda Envera Kolašinca po Nemačkoj, Austriji i Srbiji, navodi se u saopštenju koje su u vezi sa ubistvom objavili holandski mediji

- Policija razmatra mogućnost da su u ubistvo umešani državljani drugih zemalja - navodi se u saopštenju.

Kako su naveli, još uvek nije utvrđeno sa kime je Kolašinac, koji je rodom iz Novog Pazara, provodio poslednje dane i sa kime je komunicirao.

- Činjenica je da je redovno legalno boravio u Nemačkoj i Austriji, kao i to da se redovno vraćao u Srbiju. Imao je firmu u Nemačkoj i bio je poznat austrijskim i nemačkim pravosudnim organima - navodi se u policijskom saopštenju.

U njemu stoji, između ostalog, i to da je Kolašinac ostvario veliku pevačku karijeru u Srbiji.

- Policija će tražiti saradnju sa svojim kolegama u Nemačkoj, Austriji i Srbiji. Takođe ponovo će bi biti istaknut foto robot mogućeg svedoka - stoji na sajtu holandse policije.

Istražne organe zanima šta će reći ljudi u zemljama u kojima je ubijeni pevač boravio i o njihovom odnosu.

- Ne isključuje se mogućnost da je Kolašinac ubijen zbog privatnih problema, ali se ispituje da li je motiv možda sukob u vezi sa poslovanjem ili je čak žrtva kriminalnog obračuna.

Podsetimo, Kolašinac je ubijen u Holandiji 11. juna ove godina, kada je na njega, za sada nepoznati napadač, pucao. Njegovo telo pronađeno je pored ulaza u garažu, a policija je napravila skicu čoveka koji bi mogao biti potencijalni ubica ili svedok ubistva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija