• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

04.07.2022

16:47 >> 12:14

"NEMOJ DA PLAČEŠ ZBOG KUČETA, KRAJ SVETA JE KAD TI UMRE MAMA" Potresne reči devojčice kojoj je otac ubio majku DEDA KRIO OD UNUKA ISTINU, ONI SVE ZNALI

printscreen

Vesti

"NEMOJ DA PLAČEŠ ZBOG KUČETA, KRAJ SVETA JE KAD TI UMRE MAMA" Potresne reči devojčice kojoj je otac ubio majku DEDA KRIO OD UNUKA ISTINU, ONI SVE ZNALI

Podeli vest

Doktorki Mileni M. (35) iz Kragujevca, kojoj je suprug Vladmir (40) pucao u glavu, u četvrtak je dat 40-todnevni pomen, a dve nedelje pre toga nesrećnoj deci je saopšteno šta se dogodilo

Dr Milena M., preminula je 24 .maja u bolnici, nedelju dana nakon što joj suprug pucao u glavu dok je spavala. Nesrećana žena, i majka dvoje maloletne dece, prevezena je odmah u bolnicu, dok je Vladimir pobegao. Uhapšen je nekoliko sati kasnije i od tada je u pritvoru. 

Foto: printscreen

 

Kako nam je Miroljub, Milenin otac objasnio nisu smeli deci da kažu odmah šta se desilo, krili su od njih do te mere da nisu želeli ni da zaplaču pred njima.

Kada bi upitali za majku objašnjavali su im da je u bolnici. To nije bio problem jer je Milena radila već u Nemačkoj i donekle su navikli da budu neko vreme bez nje. Međutim, kako je vreme prolazilo morali su da im kažu istinu.

- Svi su nam govorili moramo da im kažemo istinu. Međutim iznenadili smo se kada smo shvatili da je unuk, Milenin sin koji je sada završio prvi razred, sve vreme znao, ali je ćutao – objašnjava Miroljub i dodaje:
- Nisam mogao da mu kažem, te sam zamolio rođaka da to uradi umesto mene. On je počeo da mu priča, ali je unuk rekao da zna jer je video maminu umrlicu. Znao je, skoro od prvog dana, ali nikom nije hteo da priča, čak ni sestri koja je godinu dana mlađa od njega – kaže Miroljub.

Foto: informer.rs/N.R.

Hapšenje Vladimira M.

Prema njegovim rečima, deca su pitala šta se mami desilo.

- Rekli smo im da je tata pucao u mamu i da je od te povrede preminula, kao i da je tata sada u policiji, da njima objašnjava zašto je to uradio. Ne želimo deci da pričamo ništa loše o ocu dok smo ja i moja žena živi. Ipak je on njihov otac. A i šta da kažemo, osim da je ubio nevinu ženu, doktorku koja je svima pomagala, spasavala tuđe živote... – kaže Miroljub i dodaje da će odgovor na to pitanje jednog dana sami tražiti od oca.

On dodaje da je deci teško bez majke, kao i da mu je jednom trenutku srce umalo prepuklo od tuge.

- Bili smo kod rođaka koji treba da idu u inostranstvo, pa je njihova devojčica počela da plače za kučencetom koje ostavlja. Tada joj je moja unuka, Milenina ćerka, koja ima sedam godina, rekla: “Nemoj da plačeš, nije kraj sveta. Kraj sveta je kada ti umre majka, kao što je moja mama umrla" – kaže Miroljub boreći se da ne zaplače.

Foto: printscreenFB

Inače, kako je naveo deca svako veče pred spavanje se prekrste, to ih je majka naučila, a onda poljube maminu sliku.

- Veruju da im je mama na nebu, na nekom boljem mestu i da odatle pazi na njih – kaže nesrećni otac i deda.

Miroljub se još jednom zahvalio svima koji su mu pomogli. Lekarima, rodbini ali poslodavcu Miloju. Naime, kako je istakao Miroljub radi u firmi  " Prestiž plus” .

- On mi je pomogao, kao da mi je brat rođeni, ženin brat takođe. Ne znam kako bih bez tih ljudi izgurao sve one dane. Čovek nažalost, kada se tek ovako nešto desi, shvati koliko je nemoćan – kaže Miroljub.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija