• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.07.2022

11:12

MALI SENTA STIGAO U TUŽILAŠTVO SA PETORICOM INSPEKTORA! Svi policajci razoružani u prisustvu pripadnika sudske straže (FOTO)

Marko Đoković

Vesti

MALI SENTA STIGAO U TUŽILAŠTVO SA PETORICOM INSPEKTORA! Svi policajci razoružani u prisustvu pripadnika sudske straže (FOTO)

Podeli vest

Slobodan Milenković poznatiji kao Mali Senta, na čiji račun je bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović nedavno iznela brojne optužbe, stigao je u Više javno tužilaštvo

Slobodan Milenković je na razgovor došao u pratnji čak petorice inspektora 4. odeljenja, jedan više nego na prethodnom saslušanju na kojem je Mali Senta  odbio da odgovara na pitanja bez advokata.

Foto: Marko Đoković

 

Milenkovićeve kolega imale su službeno oružje koje im je oduzeto prilokom ulaska u Palatu pravde. 

Foto: Marko Đoković

 

Kako Informer saznaje ispred kancelarije tužioca gde bi trebalo da da izjavu u svojstvu građanina, uz petoricu inspektora stoje i petorica pripadnika sudske straže.

Saslušanje se ne odnosi na već procesuirane predmete

Milenković je pozvan na razgovor kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP-a iznetih tokom prethodnih sedmica u javnosti, a povodom kojih je Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo predmet i naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja. 

Foto: Marko Đoković

 

Provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao "Jovanjica". Takodje, rad na utvrdjivanju svih okolnosti u ovom predmetu se nastavlja. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija