• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.07.2022

14:21

TRAGIČNA SUDBINA! Scenski rekviziter poginuo dva dana pred kraj snimanja filma "Oluja"

instagram/informer

Vesti

TRAGIČNA SUDBINA! Scenski rekviziter poginuo dva dana pred kraj snimanja filma "Oluja"

Podeli vest

V. M, scenski rekviziter u ekipi filma "Oluja" stradao je danas kada je pao sa Banjske stene na Tari u vreme snimanja scene

Kako je saopštila produkcija filma, Hitna pomoć je brzo stigla na lice mesta, ali je, na žalost, konstatovana smrt. 

Tragedija je još veća kada smo saznali da je poslednja klapa filma "Oluja" trebalo da bude u subotu oko 23 časa uveče.

Kako nam je rekao izvor, stradali muškarac se verovatno okliznuo.

Trenutak nepažnje

- Najverovatnije se okliznuo usred nepažnje i pao niz liticu duboku 300 metara. Strašna tragedija, snimanje filma je trebalo da bude završeno u subotu. Poslednja klapa je planirana u 23 časa za vikend - rekao nam je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, muškarac je stradao prilikom pada sa Banjske stene jutros oko 10 časova.

Foto: instagram/informer

Tekst potpisa

Jedan od glavnih glumaca Zlatan Vidović koji je radio na ovom filmu rekao je za Informer.rs da ne može da poveruje da se dogodila takva tragedija.

- Neverica i tuga, šok i žalost. Baš sam ostao bez reč. Saučešće porodici. Ne mogu da verujem da se dogodila ovakva tragedija - rekao nam je Vidović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija