• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2022

10:22

KO JE MISTERIOZNA ŽENA KOJA SE POSLEDNJA ČULA SA JELENOM MARJANOVIĆ? Znala je sve što se dešava u kući u Borči!

Vesti

KO JE MISTERIOZNA ŽENA KOJA SE POSLEDNJA ČULA SA JELENOM MARJANOVIĆ? Znala je sve što se dešava u kući u Borči!

Podeli vest

U Palati pravde biće izrečena presuda Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio suprugu Jelenu Marjanović

Kuma porodice Marjanović, Vera Vukomanović poslednja je osoba koja se čula sa Jelenom Marjanović pre nego što je ona ubijena pored kanala u naselju Crvenka kod Borče, a potom još živa ostavljena da umre u vodi.

Misteriozna kuma, koja je praktično znala sve tajne kuće u kojoj je do smrti živela i Jelena, pevačicu je pozvala u 16.42 sata. Prema optužnici, po kojoj će danas sud doneti odluku o tome da li ima dovoljno dokaza da je suprug Zoran ubio Jelenu ili ne, pevačica je ubijena 2. aprila 2016. između 16.56 i 17.04 sati.

Upravo kuma porodice opisala je do detalja njen poslednji dan života, ali i potragu kao i trenutak kada su saznali da je Jelena pronađena mrtva.

- To je bio potupno običan dan, kupila sam hleb u pekari i došla kod njih rano ujutru oko 7.30 sati možda, kao što svakoga dana radim. Popila sam kafu sa Zoranovom majkom Zoricom i znam da je Zoranov sin iz prvog braka došao kući u 13.10 sati, jer sam pogledala u sat. Ubrzo pose toga, pet do 10 minuta kasnije, iz sobe u kojoj su spavali došli su Zoran, Jelena i njihova ćerka - ispričala je kuma porodice.

Foto: Informer

Vera Vukomanović

Prema njenim rečima Zoran, Jelena i petogodišnja ćerka otišli su da Jelena džogira, jer je dan bio lep.

- Zorica ima problem sa žuljevima na nogama pa sam htela da joj ih sredim ali nisma mogla da pronađem nožić, kojim joj je inače Jelena to radila. Pozvala sam je, pogledala sam kasnije, bilo je to u 16.42 sati. Jelena je bila zadihana, rekla mi je gde je nožić i dodala "trčim, vidimo se kasnije" - prisetila se poslednjeg poziva kuma Marjanovića.

Ona je detaljno govoreći kako je dan protiticao, ispričala da je ubrzo posle toga Vladimir ušao u kuću i unezveren im rekao da ga je zvao sin Zoran i da im je sopštio da je "Jeca nestala".

Objasnila je kako je krenula potraga za nestalom pevačicom, u koju su se uključili svi članovi porodice, osim Zorice koja je bila kod kuće. Upravo kuma Vera je prva otišla u policiju da prijavi nestanak, ali kako nije u srodstvu, morao je da u stanicu policije dođe i Zoran, piše Kurir.

Žena, koja je svaki dan provodila u kući Marjanovića opisala je i da je ona potom u kući bila sa ćerkicom Jelene i Zorana, dok su ostali tragali za njom.

- Janina vaspitačica je bila tu, dete je zaspalo teko oko 5 ujutru. Crtala je travu jer je govorila da se mama izgubila u travi - posvedočila je Vera.

Foto: Informer

Govoreći o odnosima u kući Marjanovića, rekla je da se Jelena lepo slagala sa ukućanima. U periodu od 16.56 do 17.04, prema optužnici, Zoran je ostavio ćerkicu samu na nasipu, otrčao u susret Jeleni koja je džogirala, zadao joj osam smrtonosnih udaraca nepoznatim predmetom, a potom njeno beživotno telo bacio u obližnji kanal i vratio se po ćerku.

Potraga za osumnjičenim trajala je do 16. septembra 2017. kada je ispred kuće u Borči priveden Jelenin suprug Zoran. Kao jedino osumnjičenom, njemu se sudilo do danas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17