• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

24.07.2022

09:28

ZORAN NIJE UBICA, ALI ZNA KO JE UBIO JELENU! Ona je svojom glavom odužila dug ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE

Informer

Vesti

ZORAN NIJE UBICA, ALI ZNA KO JE UBIO JELENU! Ona je svojom glavom odužila dug ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE

Podeli vest

Astrolog Dušan Veličković prokomentarisao je presudu suda Zoranu Marjanoviću i rekao da on zna ko je ubio Jelenu, kao i da sumnja da je to ubistvo izvršila osoba iz njegove kuće

Veličkoviće je objasnio da je ubistvo pevačice na nasipu u Borči porodična manufaktura.

- Ubeđen sam da je glavni izvođač radova bio njegov otac. I majka je tu bila, i da je tu bilo pripreme. To nije bilo naivno urađeno, već planirano. To i daje problema veštacima. Ovo je samo početak privođenja pravdi - rekao je za medije poznati astrolog. 

Foto: printscreen

Dušan Veliković presuda je poklon

Komentarišući presudu naveo je da je presuda koja je doneta iznuđena

- To je moralo da se donese dva dana posle njegovog rođendana. Zoran Marjanović je rođen 20. jula, a 22. jula je bila presuda. To je kao poklon za rođendan. On je dobio neku presudicu, kao da je prošao na crveno svetlo i posle ide kući. Kažem da je to poklon, zato što je sud svestan da Zoran Marjanović nije ubio ženu Jelenu Marjanović i da su morali nešto da urade. Tu je na uviđaju napravljena katastrofalna greška, njih nekoliko je trebalo da odgovara zbog propusta - tvrdi astrolog Dušan Veličković.

Foto: Informer

Hapšenje Zorana Marjanovića u Borči 

Kako je objasnio sud ne može Zorana da pošalje na 40 godina robije i on to koristi obilato.

- Njegov govor tela govori o jednom pacovu sateranom u ćošak. On nosi ogromnu tajnu. On zna ko je ubio Jelenu. Rekao sam kada se to desilo, da je to porodična manufaktura. Ubeđen sam da je glavni izvođač radova bio njegov otac. I majka je tu bila, i da je tu bilo pripreme. To nije bilo naivno urađeno, već planirano. To i daje problema veštacima. Ovo je samo početak privođenja pravdi - zaključio je Veličković.

Foto: Informer

Jelena je imala negativnu karmu 

Pre tri godine Veličković je za medije naveo i da su Jeleni na neki način bili predodređeni datum, vreme i način smrti, kao i da je to bilo moguće pročitati u njenoj natalnoj karti.

- Po rasporedu planeta, ubijena je 2. aprila posle podne, dan pre nego što je pronađena. Jelena je imala negativnu karmu preko očeve loze i ona je svojom glavom otplatila dugove svojih predaka. Karma joj je bila ne da je ubije švaler, već neko iz njenog bližeg okruženja. U prvoj kući natalne karte ima planetu Mars, on je metal. To govori da je metalom izudarana u glavu. Ubijena je kao zmija, sa više udaraca u glavu - objasnio je tada Veličković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija