• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.07.2022

07:00

UKRADENI SVI DOKAZI IZ ISTRAGE UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ?! Otac pokojnog inspektora Jovića tvrdi: Moj sin je zapisao svaki detalj, a tim papirima se IZGIBIO SVAKI TRAG!

printscreen

Vesti

UKRADENI SVI DOKAZI IZ ISTRAGE UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ?! Otac pokojnog inspektora Jovića tvrdi: Moj sin je zapisao svaki detalj, a tim papirima se IZGIBIO SVAKI TRAG!

Podeli vest

Mog sina su u decembru 2018. lažno optužili i uhapsili i tada je iz njegove kancelarije nestala kompletna dokumentacija o ubistvu Jelene Marjanović, kaže otac Dejana Jovića, koji je istraživao zločin u Borči

- Moj sin Dejan je kao inspektor beogradske policije učestvovao u istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović u Borči 2016, ali nikad mi nije pričao o tom zločinu. Međutim, dobro znam da je zapisao i dokumentovao svaki detalj iz istrage, a svi ti papiri su ukradeni iz njegove kancelarije krajem 2018, kad su ga lažno optužili i uhapsili. Tim papirima se od tada izgubio svaki trag!

Ovo za Informer kaže Vukosav Jović, otac sada pokojnog inspektora Dejana Jovića. Dejan je, po zvaničnim rezultatima iz istrage, umro od korone u julu 2020, ali njegov otac je ubeđen da mu je sin ubijen i da je taj zločin zataškan.

Svađa sa Dijanom

Prisećajući se dana kad je pronađeno telo Jelene Marjanović u kanalu kod nasipa u Borči, 3. aprila 2016, dan nakon što je ubijena, Vukosav kaže da je Dejan tad bio kod njega i majke u kući u Brusu.

- Sećam se kada su ga pozvale kolege iz Beograda. Otišao je u drugu sobu, da moja žena i ja ne čujemo šta priča, a onda se vratio i rekao da mora za Beograd - priseća se Vukosav i dodaje:

- Ja ga nikada posle toga nisam pitao ništa o Jeleninom ubistvu, a i Dejan je bio zatvoren po tom pitanju. Nije voleo da priča o tom slučaju, bilo mu je nelagodno zbog te istrage, ne znam zašto... Majka mu je bila radoznala, više puta ga je pitala o Jeleninom ubistvu, ali Dejan bi joj svaki put rekao: "Pusti, bre, majka to..." - priča otac pokojnog inspektora Jovića.

Foto: printscreen

Vukosav Jović

Vukosav je, inače, posebno ogorčen na bivšu državnu sekretarku u MUP Dijanu Hrkalović, jer je smatra odgovornom i za hapšenje njegovog sina u decembru 2018. i za njegovu smrt 2020.

- Moj sin je nikada nije uvažavao jer je dobro znao ko je Dijana. Više puta mi se žalio da ima problema sa njom i da se ona meša u posao inspektora, a kada bi joj se suprotstavio, niko ga od kolega ne bi podržao. Htela je da mu šefuje! Otvorena svađa sa Hrkalovićkom počela je kada je Dejan 2018. otišao sa drugovima u Rusiju, na svetsko prvenstvo u fudbalu, i tamo video Dijanu u društvu nekih mafijaša. Tamo ju je pitao da li je svesna s kim je u društvu, a ona mu je zapretila da će je zapamtiti - priča Vukosav.

Pravosnažno oslobođen

Prema njegovim rečima, Dijana je tada počela da prisluškuje Dejana, jer je znao sve o njoj i njenim kontaktima.

- Samo nekoliko meseci posle svađe sa Hrkalovićkom u Rusiji, Dejan je uhapšen. Dijana i tadašnji ministar policije Nebojša Stefanović lično su krivi za Dejanovo stradanje! Na dan kad je uhapšen, bio je u svom stanu, a onda su mu obili kancelariju i odneli svu dokumentaciju, koja je nestala. Ta dokumentacija je vrlo bitna! Dejan je sve zapisivao o svakom slučaju na kome je radio. Sve što bi primetio, on je zapisivao. Tu je, između ostalog, bila i sva dokumentacija o ubistvu Jelene Marjanović... Ko zna šta je sve Dejan zapisao o tom slučaju, a svi ti papiri su nestali. Dokumenta mu nisu bila vraćena čak ni kada je pravosnažno oslobođen svih sumnji da je zloupotrebio službeni položaj. Onda je 2020. pod sumnjivim okolnostima umro u bolnici, ali tvrdim da je ubijen! U to vreme mi je i supruga umrla...

Foto: ATA

Dijana Hrkalović

Podsetimo, za ubistvo Jelene Marjanović prvostepeno je osuđen njen muž Zoran, na 40 godina zatvora.

Vukosav: Dijana uticala na istragu ubistva!

Vukosava je pogodilo i to što je Dijana Hrkalović pre tri dana pomenula njegovog sina u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi, rekavši da, pošto je Dejan mrtav, ne treba više pričati o njegovoj ulozi u istrazi ubistva Jelene Marjanović.

- Odakle njoj pravo da pominje mog sina? Ko je ona da manipuliše mrtvim Dejanom? Zašto to radi? Moj sin nije bio jedini inspektor koji je radio na ubistvu u Borči, to je bio ceo tim, a sada Hrkalovićka to predstavlja kao da je on sam vodio istragu. Zašto laže? Koga štiti? Dejan je bio zamenik načelnika odeljenja, zašto Dijana ne spominje one koji su bili iznad njega? Ona je sa spoljne strane uticala na tu istragu, to tvrdim - izričit je Vukosav.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija