• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Rafailović

02.08.2022

14:46

BILJANA OTROVALA MUŽA, IZBOLA GA, TELO PREPOLOVILA I POVADILA ORGANE! DELOVE ZABETONIRALA! Brat monstruozno ubijenog Ivana otkrio stravične detalje!

Fotoilustracija

Vesti

BILJANA OTROVALA MUŽA, IZBOLA GA, TELO PREPOLOVILA I POVADILA ORGANE! DELOVE ZABETONIRALA! Brat monstruozno ubijenog Ivana otkrio stravične detalje!

Podeli vest

Nenad Stojanović, brat Ivana Stojanovića (40) kog je žena Biljana (38) ubila pre tri godine i zabetonirala u bure ove godine počinila samoubistvo, za Informer je otkrio kako je nesrećni čovek i kada ubijen

DNK analizom je utvrđeno da je Ivan Stojanović brutalno ubijen. Njegovo telo je pronađeno u zabetoniranom buretu u jednom delu štale u selu Veliko Trnjane kod Leskovca.

Foto: printscreen

 

Porodice nesrećnog čoveka čeka više od mesec dana da preuzme telo i da ga sahrani. U međuvremenu, otkriveno je sve ono što ih je mučilo. 

- Znao sam onog trenutka kada sam našao telo da je reč o mom bratu. DNK analizom je to samo potvrđeno. Nažalost, još ne možemo da ga sahranimo, da bar sada počiva u miru  - kaže za Informer brat ubijenog, Nenad Stojanović i navodi da od 2016. godine nije imao nikakvu komunikaciju sa bratom Ivanom. 

NAPOKON SAZNAO KO MU JE BILA SNAJA

Kako je naveo, sada je svestan da iza svega stoji njegova snaja. 

- Sa bratom se nikada nisam svađao, samo su se odjednom ućutali. Prolazili su pored mene kao pored turskog groba. Sada su mi deca objasnila da im je majka branila da komuniciraju sa mnom, isto je tako bilo i sa Ivanom. Ko zna šta mu je sve pričala o nama kako bi ga odvojila od porodice. Sada mi je jasno i zbog čega ona je sve ovo planirala - kaže Nenad. 

Foto: D. Marinković

 

 

IVANA OTROVALA, IZBOLA NOŽEM I POTOM PREPOLOVILA TELO

Kako je objasnio, nakon nešto više od mesec saznao je da mu je brat brutalno ubijen.

- Ivan je iz Rusije došao 12. aprila 2019. godine, to se vidi po njegovim papirima. Tada su ga i deca poslednji put videla. Potom je 17. aprila bio da razduži oružje koje je imao i od tog dana do 20. aprila nikoga nije video. Pretpostavljam da ga je Biljana tada ubila. Decu i maćehu je poslala kod rođaka na dva-tri dana kako bi mogla da ostvari monstruozni plan - priča Nenad i dodaje: 

- Verujem da ga je najpe otrovala, a potom mu zadala smrtonosne udarce nožem u vrat. Na telu su uočene dve ubodne rane - u vratu, jedna sa leve i jedna sa desne strane. Ali ni tu nije bio kraj - kako bi se otarasila tela presekla ga je napola. Izvadila je creva i sve unutrašnje organe. Stavila ih je u kesu i ko zna u koju jarugu bacila - priča nesrećni Nenad, očajan zbog svega što im se u poslednjih mesec dana izdešavalo. 

Foto: D.K.

 

Prema njegovim rečima, pre nego što su se maćeha i deca vratila kući od rođaka ona je telo spakovala u bure. 

- Maćehi i deci je rekla da je Ivan doneo neko zlato i da moraju da ga zabetoniraju, te je tražila od nje da joj pomogne u mešanju maltera. Ona žena nije znala o čemu se radi, verovala je Biljani i pomogla joj da zabetoniraju bure. Bilo im je zabrnajeno da ulaze u tu prostoriju... Ma sada sam saznao da su golgotu deca preživela sa njom. Davala im je lekove za smirenje, ko zna šta im je radila. Najstrija bratanica ne želi da čuje za nju, čak joj ni na groblje ne ide. Mlađa devojčica i dečak još nisu toliko svesni svega - kaže Nenad.

ONI SU MU SVE ŠTO JE OSTALO OD BRATA 

Nenad sa bratanicama sada razgovara, te su mu one i objasnile da im je majka bila zabranila i da se jave stricu na ulici. 

- Oni su kod tetke, ona je preuzela starateljstvo nad maletnom Ivanovom decom, dok je najstarija punoletna i kako mi je rekla moraće da počne da radi. Ona je već devojka, završila je gimnaziju i planirala da studira, međutim to sada nije moguće. Deca su dobra i na mene mogu da računaju u svakom trenutku - kaže brat ubijenog Ivana. 

Ivana će sahraniti u Zbežištu, gde su mu inače i roditelji. 

Foto: D.K.

 

Za jeziv zločin koji je potresao Srbiju saznalo se  28. juna na dan Biljanine sahrane. 

NA DAN SAHRANE OTKRIVEN ZLOČIN

Kako smo već izveštavali, telo Biljane Stojanović pronađeno je 27. juna u štali u dvorištu porodične kuće. 

Biljana je 23. juna rekla deci da im otac, kog nisu videli ni čuli tri godine, dolazi iz Rusije. 

- Deci je navela da će sa Ivanom najpre da odu na nekoliko dana u manastir Tumane, i da će se kada se vrate kući svi zajedno preseliti u Beograd. Kako im se majka nije javljala deca su prijavila nestanak, a ubrzo potom njeno telo pronađeno je u štali - objasnio je ranije izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Ivanov brat je nakon sahrane snaje 28. juna ušao u drugi deo pomoćne zgrade u kojoj je Biljanino telo pronađeno i tu u buretu pronašao zabetonirano telo ubijenog brata. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija