• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

10.08.2022

12:31

SILOVAO DEVETOGODIŠNJEG ROĐAKA! Apelacija mu smanjila kaznu!? PEDOFILU PROGLEDALI KROZ PRSTE JER IZDRŽAVA DECU!

Prvatna arhiva

Vesti

SILOVAO DEVETOGODIŠNJEG ROĐAKA! Apelacija mu smanjila kaznu!? PEDOFILU PROGLEDALI KROZ PRSTE JER IZDRŽAVA DECU!

Podeli vest

Apelacioni sud u Novom Sadu smanjio je kaznu sa 18 na 15 godina zatvora Aleksandru P. (33) iz Sremskih Karlovaca, koji je osuđen zbog seksualnog zlostavljanja devetogodišnjeg dečaka, inače njegovog rođaka

Apelacioni sud u Novom Sadu smanjio je kaznu sa 18 na 15 godina zatvora Aleksandru P. (33) iz Sremskih Karlovaca, koji je osuđen zbog seksualnog zlostavljanja devetogodišnjeg dečaka, inače njegovog rođaka.

Njemu je zabranjeno da posle odsluženja robije prilazi i komunicira sa dečakom na manje od 50
metara u trajanju od tri godine.

- Za krivično delo za koje je okrivljen ovaj pedofil predviđena je kazna zatvora od najmanje 10 godina do doživotne, a prilikom izricanja presude, kao olakšavajuća okolnost, uzeto je u obzir da do sada nije osuđivan i da je jedini hranilac višečlane porodice - kaže izvor Informera upoznat sa slučajem.

 

Foto: Privatna arhiva/Informer

Silovao sestrića

Inače, Aleksandar P. osuđen je jer je u noći između 14. i 15. juna 2020. godine, izvršio obljubu nad
devetogodišnjim dečakom, koga je pre toga odveo na rođendansku proslavu njihovog rođaka u drugom delu Sremskih Karlovaca.

Seksualno nasilje se dogodilo na povratku kući , a sve je otkriveno kada se dečak sutradan požalio da ga boli donji deo stomaka. Roditelji su ga odveli kod lekara na pregled, na kojem je utvrđeno da ima ozbiljne povrede i da je seksualno zlostavljan. Nakon toga slučaj je prijavljen policiji - objasnio je naš sagovornik.

A. P. je uhapšen deset dana kasnije, a policiji je tvrdio da se ničeg ne seća, jer je navodno bio trešten pijan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija