• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

10.08.2022

20:18

PROTIV BRAČNOG PARA IZ UKP I BIA POKRENUTA FINANSIJSKA ISTRAGA! Osumnjičeni za šverc kokaina, moraće da dokažu poreklo imovine!

Fejsbuk

Vesti

PROTIV BRAČNOG PARA IZ UKP I BIA POKRENUTA FINANSIJSKA ISTRAGA! Osumnjičeni za šverc kokaina, moraće da dokažu poreklo imovine!

Podeli vest

Bračni par osumnjičen je za učestvovanje u švercu kokaina prekookeanskim brodovima iz Južne Amerike, ali i odavanje službenih informacija kriminalcima

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je finansijsku istragu protiv Daniela J. policajca Uprave kriminalističke policije Srbije, njegove supruge Dušice J. koja je zaposlena u BIA i bivšeg policajca Milivoja K., potvrđeno je iz Tužilaštva za organizovani kriminal Srbije.

Tokm istrage oni će morati da dokažu kako su stekli imovinu kao i odakle im novac u gotovini. Za sada im ništa od pokretne i nepokretne imovine nije privremeno oduzeto.

Podsećanja radi, Dušica J. (39), zaposlena u Bezbednosno-informativnoj agenciji i njen suprug, Daniel J. (41), službenik Uprave kriminalističke policije, kao i bivši policajac Milivoj K., uhapšeni su prošle nedelje zbog sumnje da su učestvovali u švercu kokaina prekookeanskim brodovima iz Južne Amerike, ali i odavali službene informacije kriminalcima.

Prema operativnim saznanjima policije, oni su učestvovali sa crnogorskim kriminalcima u nabavci kokaina, ali im je glavni zadatak bio prenos novca iz Holandije do Srbije i Crne Gore. 

Po turi je prenošeno 1.5 do 2 miliona eura, provizija za prenos im je bila 1.5 %.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija