• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2022

07:00

DVA JEZIVA ZLOSTAVLJANJA U LESKOVCU I OKOLINI! Oficir silovao ćerku (14), starac pipkao devojčicu

Vesti

DVA JEZIVA ZLOSTAVLJANJA U LESKOVCU I OKOLINI! Oficir silovao ćerku (14), starac pipkao devojčicu

Podeli vest

Kapetan Vojske Srbije S. S. (41) uhapšen zbog sumnje da je od novembra 2021. u više navrata naterao ćerku (14) na seks. Iza rešetaka i V. K. (69), koji je dao 100 dinara devojčici (9) da je pipka po telu

Kako smo saznali od izvora iz istrage, oficir-pedofil je uhvaćen nakon što je njegova ćerka ispričala psihologu sve o jezivoj torturi.

- Ona se mesecima pred kraj školske godine čudno ponašala, pa joj je ponuđena pomoć psihologa. U početku je devojčica bila nepoverljiva, pa je tek nedavno ispričala psihologu kako ju je otac zlostavljao. Požalila se da ju je otac prvi put prinudio na seks još u novembru prošle godine, kad je imala samo 13 godina, i da ju je od tada još nekoliko puta silovao - kazao je naš izvor.

Prema njegovim rečima, kapetan S. S. je odmah nakon toga uhapšen.

- Na saslušanju u policiji osumnjičeni je negirao da je silovao ćerku, tvrdeći da mu je sve smestila bivša supruga i da je navodno ona nagovorila njihovu ćerku da ga lažno optuži. Inače, S. S. važi za mirnog i povučenog čoveka, rodom je iz jednog sela u okolini Bojnika, a trenutno živi u Leskovcu. Godinama je u sukobu sa bivšom suprugom, jer su i nakon razvoda stalno jedno drugo prijavljivali za nasilje. Trenutno se ispituju sve okolnosti prijave za silovanje - kazao je naš izvor.

Foto: printscreen facebook

Osumnjičeni za silovanje ćerke S. S.

Predrag Momčilović, direktor leskovačkog Centra za socijalni rad, potvrdio je da je zlostavljana devojčica izmeštena iz porodične kuće i da je "trenutno na sigurnom".

- Centar za socijalni rad sproveo je propisanu zakonsku proceduru i o tome je obavestio nadležne državne organe - policiju i tužilaštvo. O ostalim pojedinostima ne mogu da govorim jer se radi o maloletnoj osobi. Dete se trenutno nalazi na sigurnom i bezbednom mestu - kazao je Momčilović.

Skinuo je golu

Drugi slučaj pedofilije, koji je juče zgrozio javnost u Leskovcu, ali i u celoj Srbiji, odnosi se na B. K. (69).

- On se sumnjiči da je 21. avgusta namamio devetogodišnju devojčicu u jedan napušten objekat u Leskovcu. Tamo joj je dao 100 dinara i nagovorio ju je da se skine gola. Zatim ju je dodirivao po genitalijama i po celom telu - rekao je naš izvor.

Ovom seksualnom predatoru određen je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u tužilaštvu.

Ako ih osude, biće u registru pedofila

Ukoliko dvojica osumnjičenih Leskovčana budu osuđeni, biće poslati na robiju, a njihova imena će završiti u registru pedofila.
Za ove prestupnike, kada se nađu iza rešetaka, postoji zabrana ublažavanja kazne i uslovnog otpusta, a krivično delo im ne zastareva. Ovaj registar je formiran još 2013, ali je pune tri godine bio prazan jer nije bilo nijedne pravosnažne presude. Zaključno sa junom ove godine, u tom registru našlo se 544 pravosnažno osuđenih pedofila i njihova imena će tamo stajati doživotno. Zakon im zabranjuje da se približavaju mestima na kojima se okupljaju maloletna lica u trajanju do 20 godina.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija