• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.A.

29.08.2022

12:52

ROĐENOM BRATU ZABIO NOŽ U SRCE ZBOG SMRDLJIVIH ČARAPA! Ne pamti se bizarniji razlog ubistva, od SVAĐE OVE TROJICE BRAĆE!

printscreen

Vesti

ROĐENOM BRATU ZABIO NOŽ U SRCE ZBOG SMRDLJIVIH ČARAPA! Ne pamti se bizarniji razlog ubistva, od SVAĐE OVE TROJICE BRAĆE!

Podeli vest

Zaječarci, ali i cela Srbija, ostali su u šoku kada se u Zaječaru dogodilo porodično ubistvo pre oko pet godina. Osim brutalnosti, zločin je ostao upaćen po bizarnom razlogu, a to su bile obične smrdljive čarape

Tada je Milan Miljković (34) u porodičnom stanu ubio brata po majci Slobodana Mitova(30), dok je drugog brata po majci Jovana Miljkovića(37) ranio nožem u leđa. A to veče počelo je uobičajeno, kao i svako drugo...

Majka Gordana ni danas ne može da poveruje da je izgubila sina i to od ruke starijeg brata zbog najbizarnije svađe ikad. Meštani ulice u kojoj se to dogodilo pričali su u neverici.

- Ovo nas je šokiralo! Da ubije brata, i to zbog čega! Milan nije bio neko ko plane pa ne zna šta radi. Jednog brata pokušao da ubije, drugog ubio. Jadna i prejadna majka... -pričali su tada komšije.

U zgradi u Požarevačkoj ulici živeli su majka Gordana i njena tri sina, Milan, Slobodan i Jovan . Porodica koja se nije razlikovala od drugih, svakodnevica, poneka svađa, možda ružna reč, ali nikakvo nasilje nikada nije bilo među njima.

- Niko od nas još ne može da poveruje da se dogodila ova porodična tragedija. Koliko znamo,oni se nikada se nisu potukli, nasrnuli jedan na drugog. Imali su, kao i svaka porodica, razmirice, neslaganja. Bratoubica Milan do tada nije ruku podigao ni na koga od porodice- pričali su tada komšije u zgradi.

Foto: Privatna arhiva

RANJEN U LEĐA! Jovan Miljović

Svi u naselju bili su šokirani, ali kada se saznalo zbog čega je došlo do ove tragedije, ljudi su zanemeli. Tokom istrage, saznalo se sve u detalj.

Tragedija se odigrala nešto iza ponoći. Majka Gordana je sa Jovicom, svojim prvencem, spavala u jednoj sobi, dok su drugu sobu delili Milan i Slobodan.

- Meni života više nema. Zajedno su se igrali, delili prče hleba, volli. A ovako je bilo...– pričala je Gordana.

- Veče kao i skoro svako drugo. Milan i moj ubijeni Slobodan otišli su do kladionice da prekrate vreme pre spavanja, da se vide sa društvom, uplate po neki tiket. Ja sam već zaspala u sobi sa Jovicom. Apsolutno ništa neobično, Milan je bio raspoložan, niko se nije ljutio ni za šta, ma bilo je baš sve u najboljem redu. Kada su došli, Jovica se probudio, otišao kod njih u sobu a oni su se spremali da legnu – pričala je nesrećna majka.

Rekli su Milanu da smrdljive čarape iznese na terasu

Obojica braće koji su delili sobu počeli su da se raspremaju za spavanje. I tada je Milan, spremajući se u krevet, izuo čarape. Po priči majke, ona je čula kako su Jovica i Slobodan, bez vikanja ili prebacivanja, kazali da čarape koje je izuo iznese na terasu.

- Ja sam bila sam potpuno budna i čula sam da mu kažu, bez ikakve svađe, da iznese čarape na terasu jer će se cela soba usmrdeti. Na žalost, ja nikada neću razumeti zašto je to mog Milana toliko iznerviralo.

Sećam se da je nešto odbrusio povišenim tonom, zatim je moj Milan sa stola uzeo kuhinjski nož i Jovicu ubo u leđa! Bila sam obezglavljena! Ali srećom, samo je bila površinska rana. Onda sam sa Jovanom otišla u hitnu, previli su ga, pa smo se vratili kući. Kada smo stigli, ja više nisam imala sina - pričala je majka i prekinula priču, više nije mogla..

Foto: Privatna arhiva

UBIJEN ZBOG BIZARNOG RAZLOGA! Slobodan Mitov

Tokom istrage utvrdilo se da su se Milan i ubijeni Slobodan, koji su ostali sami u stanu, nastavili da se prepiru i dalje oko smrdljivih čarapa!

- Jednostavno neopisivo banalan razlog za svađu! Prepucavali su se kome noge više zaudaraju, ko je od njih kada svoje prljave čarape ostavljao po sobi... Milan valjda nije mogao da podnese optužbe da njegove čarape najviše smrde, ponovo se iznervirao, ponovo dohvatio isti nož i bratu Slobodanu direktno u srce zabio oštricu.

Istim nožem ranio jednog i ubio drugog brata

Majka, kada se sa Jovicom vratila iz hitne gde su mu samo previli ranu jer nije bila duboka, ugledala je mrtvog sina na podu. Čarape su i dalje bile u sobi – nezvanično se tada saznalo.

Milan Miljković, koji na savesti ima ubistvo btrata, sada se nalazi na robiji. Osuđen je na 12 godina zatvora. Zavio je porodicu u crno, pokopao brata. I sve zbog bizarne svađe oko smrdljivih čarapa...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija