• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

06.09.2022

11:04

TELO BEBE NAĐENO U KUTIJI! Šokirani meštani nisu ni znali da je žena trudna OVO JE KUĆA U KOJOJ SE PORODILA  (FOTO)

Z.I.

Vesti

TELO BEBE NAĐENO U KUTIJI! Šokirani meštani nisu ni znali da je žena trudna OVO JE KUĆA U KOJOJ SE PORODILA (FOTO)

Podeli vest

Neverica i muk u mirnom banatskom selu Čenta, na pola puta između Zrenjanina i Beograda, gde je juče oko 15 časova, nakon dojave, u trošnom kućerku u pronađeno telo, tek rođene muške bebe

Telo je iz kuće mrtvačkim kolima odneto na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, gde biti utvrđen uzrok smrti.

Foto: printscreen

 

Majka novorođenčeta, Lana J. (32 ) iz Čente, rekla je da je u subotu 3. septembra rodila mrtvu bebu, dečaka., u kući u kojoj je živela sa dvoje dece iz dva braka, dvanaestogodišnjim sinom  i dvogodišnjom ćerkicom.

Telo je bilo umotano u peškir, ostavljeno u plastičnom bazenu na naduvavanje i stavljeno u kutiju. Nadležno Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu, naložilo je obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti bebe, a majka Lana je zadržana na lečenju u bolnici u Beogradu - navode izvori bliski istrazi.

Njoj je navodno pozlilo u autobusu za Beograd, kada je krenula sa sinom, koga je povela u kliniku u Palmotićevoj ulici, na kontrolu. 

- Niko od nas iz komšiluka, do juče nije ni znao da je Lana trudna, bila je punijeg stasa, slabo je izlazila na ulicu, družila se i komunicirala sa nama komšijama iz obližnjih kuća - priča starija žena iz kuće pored, uz napomenu da je bila čudna, na svoju ruku, kako to u Čenti kažu.

Foto: Z.I.

 

Jedan od komšija dodaje da je video kada je u ponedeljak krenula sa decom.

- Kod zelene kuće tu u blizini joj je pozlilo, sin je upitao preplašenim glasom “Mama šta ti je” odgovorila mu je sve će biti dobro i nakon par minuta nastavila je kretanje niz ulicu - rekao nam je komšija, ističući da poznaje Laninog oca, koji je šef menze na Dunavcu.

Kako kaže otac joj je ugledan, miran i pošten meštanin Čente.

- Bio je svojevremeno i član Saveta mesne zajednice u selu, a osim Lane, ima stariju ćerku i mlađeg sina.
   
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija