• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

14.09.2022

09:10

TERAO IH DA SE LJUBE, DODIRIVAO PA SILOVAO! Novi detalji hapšenja seksualnog predatora iz konjičkog kluba: Bio je spreman na sve kako bi izbegao HAPŠENJE

Printscreen

Vesti

TERAO IH DA SE LJUBE, DODIRIVAO PA SILOVAO! Novi detalji hapšenja seksualnog predatora iz konjičkog kluba: Bio je spreman na sve kako bi izbegao HAPŠENJE

Podeli vest

Miloša Đukića (68) prijavile učenice škole jahanja da ih je u konjičkom klubu i štalama silovao, ljubio, dodirivao po intimnim delovima tela... Kada je saznao da će biti uhapšen, Đukić je pretio da će zapaliti štale i konje

Miloš Đukić (68), nekadašnji kaskader i trener konjičkog kluba MBM, uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je silovao i seksualno zlostavljao sedam maloletnih polaznica škole jahanja! On se tereti da je od 2010. do 2021. godine u štali, kao i u sobama kluba, napadao devojčice govoreći im da su dobri "pi*ići", nakon čega bi ih silovao, terao da se ljube s njim ili bi ih dodirivao po intimnim delovima tela!

Kako saznajemo od izvora iz istrage, sve je otkriveno kada se jedna devojčica (15) požalila drugarici čiji su roditelji vlasnici konjičkog kluba MBM u Lipovičkoj šumi kod Barajeva da joj trener jahanja upućuje seksualne komentare i da pokušava da je poljubi u usta.

Terao ih da se ljube

- Kada su za to saznali, vlasnici kluba su pozvali bivše i sadašnje polaznice škole jahanja kako bi proverili da li su istinite tvrdnje devojčice. Na sastanku su četiri devojčice starosti od 14 do 17 godina rekle da ih je trener Đukić neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela, i to kada su ostajale same sa njim u štali. Uz to im je govorio da su slatke i da su dobri "pi*ići", kojima bi bilo lepo sa njim. Nakon toga bi ih terao da ga ljube u usta. Devojčice su rekle da su do sada ćutale jer su se plašile njegove reakcije, a bilo ih je i sramota - rekao je naš sagovornik.

Osim ovih devojčica, Đukića su za silovanje i pokušaj silovanja direktno optužile i dve sad punoletne devojke, od kojih je jedna Katarina Šolaja.

- Jedna je navela da ju je osumnjičeni silovao 2010. godine kada je ostala da prespava u klubu u Lipovičkoj šumi, dok je druga posvedočila da je Đukić 2018. pokušao da je siluje, ali da je nekako uspela da pobegne. I one su rekle da su se plašile okrivljenog jer je bio veoma preke naravi. Ipak, kada su saznale da ima još zlostavljanih devojčica, odlučile su da sve ispričaju - kaže naš izvor.

Porodica bez komentara

Novinari Informera pokušali su juče da dobiju komentar od porodice Miloša Đukića, ali njegovi ukućani nisu bili raspoloženi za razgovor.

Međutim, komšije ove porodice navode da Miloš, koji ima decu i unuke, već nekoliko godina ne živi u porodičnoj kući u Rušnju.

- Išao je po konjičkim takmičenjima, trenirao decu, jahao... Ovde je dolazio samo ponekad. Kada smo čuli za šta je sve optužen, nismo mogli da verujemo - rekao je jedan od komšija ove porodice.

Pokušao da izbegne hapšenje

Policija je uhapsila Miloša Đukića, odredila mu zadržavanje do 48 sati i protiv njega podnela krivičnu prijavu za silovanje, pokušaj silovanja i pet nedozvoljenih polnih radnji. Osumnjičeni će danas biti saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Reporteri Informera juče su bili u konjičkom klubu MBM u Lipovičkoj šumi. Jedan od zaposlenih, koji nije želeo da mu se pominje ime, ispričao je da je Miloš Đukić nekada bio vlasnik kluba, ali da je kasnije postao samo trener.

- Sa tim čovekom sam radio više godina. Uvek je bio nepristojan i spreman na svađu. Čuo sam ga u nekoliko navrata kako tepa mladim polaznicama, ali ni sanjao nisam da je spreman da uradi ovako užasne stvari - kaže on i dodaje:

- Kada je Đukić saznao da će ga učenice prijaviti policiji, na sve načine je pokušavao da izbegne hapšenje. Pretio je da će zapaliti štalu, nauditi konjima, bio je spreman na sve. Na kraju je pričao kako mu je ovo namešteno da bi bio izbačen iz kluba.

Biografija

Uhapšeni Miloš Đukić bio je filmski kaskader koji je obeležio istoriju jugoslovenskog filma. Vrhunac slave dostigao je učešćem u filmu "Neretva", a nakon toga učestvovao je u još nekim poznatim filmskim ostvarenjima. Skoriju ulogu imao je u seriji "Nemanjići", emitovanoj na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija