• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

15.09.2022

07:00

TRLJAO SE O NAS I TRAŽIO DA GA VUČEMO ZA POLNI ORGAN! Šokantna ispovest žrtve trenera-pedofila iz konjičkog kluba: Vadio je veštačku vilicu iz usta i ljubio nas...

Printscreen

Vesti

TRLJAO SE O NAS I TRAŽIO DA GA VUČEMO ZA POLNI ORGAN! Šokantna ispovest žrtve trenera-pedofila iz konjičkog kluba: Vadio je veštačku vilicu iz usta i ljubio nas...

Podeli vest

Dok sam bila kod konja, pribio se uz mene, počeo da simulira seks i da se trlja o mene. Druge devojčice je bacao u seno i ležao preko njih, a one su morale da ćute, rekla je jedna od sedam maloletnica koje je zlostavljao Miloš Đ.

U štali mi je par puta Miloš prilazio s leđa i hvatao me za zadnjicu. Sabio bi me uz ogradu tako da nisam mogla da se pomerim, a onda bi počeo da se trlja o mene. Tražio je da ga uhvatim za polni organ i jako povučem jer ga to pali. Znam da je druge devojčice bacao u seno i ležao preko njih, a one nisu smeli ni glas da puste!

Ovo je policiji ispričala jedna od sedam devojčica (ime i prezime poznati redakciji) koje je seksualno zlostavljao i silovao uhapšeni Miloš Đ. (68), trener jahanja u konjičkom klubu MBM u Lipovičkoj šumi kod Barajeva.

Prikradao se s leđa

- Jednom prilikom sam bila u štali i Miloš mi se prikrao s leđa. Počeo je da mi šapuće kako imam prelepu zadnjicu, koju bi on zajahao. Kada sam pokušala da se izmaknem, nije mi to dozvolio. Izvadio je zubnu protezu i krenuo da me poljubi, ali sam nekako uspela da se oslobodim i pobegnem - rekla je ona i dodala:

- Nisam bila jedina koja je prolazila kroz pakao. Viđala sam Miloša kako druge polaznice jahanja baca u seno i bukvalno skače na njih. Dirao ih je svuda po telu i pokušavao da im skine pantalone. Učenicama bi zavlačio ruke između nogu i čvrsto ih stezao. Stavljao bi njihove ruke na svoj polni organ i tražio da ga trljaju. One su jadnice ćutale kao i što sam i ja.

Foto: V.V.

Prema rečima ove žrtve, Miloš Đ. je obožavao da devojčice dodiruje po intimnim mestima, i to naročito kada bi se pele na konja ili silazile sa njega.

- Kada bi se završio trening, on bi prilazio učenici i govorio joj kako je bila odlična, a onda bi krenuo da priča gadosti. Govorio bi kako se napalio dok ju je gledao u tesnim pantalonama. Tada bi ruku zavlačio ispod naše košulje ili bi nas hvatao za zadnjicu. Neke je uspeo da odvuče do svoje sobe i tamo seksualno zlostavlja - ispričala je ona.

Stefanović: Prijavite seksualno nasilje

Viši tužilac u Beogradu Nenad Stefanović pozvao je sve žrtve seksualnog nasilja da svoje slučajeve prijave policiji i tužilaštvu kako bi dobile adekvatnu zaštitu.

- Pozivamo svaku žrtvu da se obrati policiji i tužilaštvu, da veruje državnim institucijama koje sprovode mehanizam zaštite. Budite uvereni da nema nedodirljivih, bez obzira na njihovu funkciju, materijalni položaj ili društveni status - poručio je Stefanović.

Inače, Miloš Đ., koji se tereti za silovanje, jedan pokušaj silovanja i pet nedozvoljenih polnih radnji, juče je saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

On se na saslušanju branio ćutanjem i ponašao se veoma nadmeno.

- Sve vreme se ironično smeškao i razgledao kancelariju tužioca. Izjavio je da će se braniti ćutanjem. Osumnjičeni je rekao da mu stalno ispada proteza iz usta i da je to jedan od razloga zbog kojih je odlučio tako da se brani - rekao je naš izvor iz istrage.

Ispada mu proteza

Da je ovo neka vrsta Miloševe oprobane odbrane, ukazuje i ispovest majke jedne od zlostavljanih devojčica, koja je ispričala da se Miloš Đ. takođe žalio na zubnu protezu kada ga je pre nekoliko godina Osnovno tužilaštvo u Mladenovcu sumnjičilo za nedozvoljene polne radnje.

- Suđenje je trajalo tri godine u Mladenovcu, a on je konstantno izmišljao razloge da se ne pojavi. Izmišljao je da mu je visok šećer, pa da mu je ispala vilica. Tada kada je njegov advokat izjavio da mu je "ispala vilica", otišla sam u Lipovičku šumu, a on je spavao, nije mu bilo ništa - ispričala je ona.

Podsetimo, Miloš Đ., nekadašnji kaskader i trener konjičkog kluba MBM, uhapšen je u ponedeljak zbog sumnje da je silovao i seksualno zlostavljao sedam maloletnih polaznica škole jahanja. On se tereti da je od 2010. do 2021. godine u štali, kao i u sobama kluba, napadao devojčice govoreći im da su dobri "pi*ići", nakon čega bi ih silovao, terao da se ljube ili bi ih dodirivao po intimnim delovima tela.

Foto: Printscreen

Sve je otkriveno kada se jedna devojčica (15) požalila drugarici čiji su roditelji vlasnici konjičkog kluba MBM u Lipovičkoj šumi kod Barajeva da joj trener jahanja upućuje seksualne komentare i da pokušava da je poljubi u usta. Nakon toga redom su se javljale bivše članice konjičkog kluba, koje su bivšeg kaskadera optuživale za najstrašnija seksualna zlostavljanja.

Garčevićeva: Glumio je da nam je drugar, a onda bi krenuo pakao!

Nađa Garčević (21), koja je odlučila javno da iznese na koje ju je sve načine zlostavljao trener jahanja Miloš Đ., izjavila je da je osumnjičeni uvek glumio drugara učenicama sve dok ne bi stekao poverenje, a onda bi krenuo pakao.

- Prvo je počinjao sa neprimerenim komentarima. Govorio je: "Da li umete da se naložite na konju?", "Da sam 10 godina mlađi, sve bih vas je*ao", "Treba da češeš čavku kad si na konju, sve dok ne svršiš", a onda bi počeo još više da prelazi granice - kaže Nađa i dodaje:

- Sećam se da je jednom pokušao da mi gurne jezik u usta i poljubi me. Takođe me je pipao po neprimerenim mestima. Jednom me je napao u delu štale koji je izolovan, a ja nisam imala gde da se pomerim. Stenjao je, uzdisao, bilo je užasno neprijatno. To mi se desilo dva puta u toku dana. Tada sam shvatila da se isto desilo još jednoj devojčici, koja je bila maloletna.

Kako je ona ispričala, Miloš Đ. je bio strašno preke naravi.

- Umeo je da bude poprilično agresivan, osim što je vikao, razbijao je šolje, zaista nije bilo bezbedno u nekim momentima. Bio je nepredvidiv, nikad se nije znalo kako će reagovati, umeo je od gluposti da napravi katastrofu - objašnjava Nađa, koja se 2019. godine upisala u konjički klub MBM.

- Kada sam ispričala jednoj devojci šta mi se događa, Miloš je to nekako saznao. Počeo je da govori kako ja haluciniram. Pokušavao je sve devojke međusobno da posvađa kako one između sebe ne bi pričale šta im on radi. Zbog svega toga sam u septembru 2021. godine napustila klub, ali sada sam se vratila kako bih pružila podršku ostalim devojkama i ispričala svoje iskustvo - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija