• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

20.09.2022

10:19

DAN ŽALOSTI ZBOG POGINULIH TRUBAČA! Predsednik opštine Vladičin Han: "Ovo je najtužniji dan u mom srcu"!

Informer

Vesti

DAN ŽALOSTI ZBOG POGINULIH TRUBAČA! Predsednik opštine Vladičin Han: "Ovo je najtužniji dan u mom srcu"!

Podeli vest

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović proglasio je sredu 21. septembar za Dan žalosti na teritoriji opštine, zbog pogibije dvojice trubača iz ovog grada

Podsećamo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 19. septembra 2022. godine, kod Aleksinačkih rudnika život su izgubili Stanislav Antić (21) i Dalibor Milošević (34).

Foto: Informer

Vozilo u kom su nastradali nesrećni Trubači

Goran Mladenović porodicama nastradalih izrazio je najiskrenije saučešća.

Čuveni trubač iz Vladičinog Hana Boban Marković oprostio se od mladih kolega na društvenim mrežama.

- Počivajte u miru draga deco moja. Najtužniji dan u mom srcu i Vladičinom Hanu, nek vas anđeli čuvaju. Zauvek ćete biti u našim srcima i živeti u našim sećanjima- Rekao je Marković i dodao:

- Saučešće porodici Ristić-Antić i porodici Milošević.

Mladi trubači inače braća, vraćali su se iz Novog Sada zajedno, bili su vrlo bliski.

Odrasli su zajedno u naselju Poljana u Hanu i zajedno otišli u smrt.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija