• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Đ.

21.09.2022

18:38

OTVORILA JE VRATA UBICI NE SLUTEĆI DA ĆE JOJ PRED OČIMA UBITI ĆERKU! Iz zgrade u kojoj je nasmrt izbodena Ljiljana i DALJE DOPIRU JAUCI!

printscreen

Vesti

OTVORILA JE VRATA UBICI NE SLUTEĆI DA ĆE JOJ PRED OČIMA UBITI ĆERKU! Iz zgrade u kojoj je nasmrt izbodena Ljiljana i DALJE DOPIRU JAUCI!

Podeli vest

Ubio ženu nakon njenog odbijanja da se pomire! Robert uhapšen jutros, policija ga našla u autu, bez svesti, sa isečenim venama, ali život mu nije ugrožen!

Da li je očaj naterao osumnjičenog Roberta Velimirovića, da ubije bivšu ženu, koja ga ne napustila pre više godina, i to pred očima njene majke, jer nije želela pomirenje, znaće se posle istrage Višeg tužilaštva u Subotici, nakon jutrošnjeg hapšenja osumnjičenog ubice, koji je pobegao nakon zločina.

Foto: N.Đ.

 

Policija je danas saopštila, da je nakon intenzivne potrage pronašla i uhapsila Roberta V. (1964) iz
Subotice, osumnjičenog da je dan ranije oko 14 sati usmrtio svoju 54.godišnju suprugu Ljiljanu V. On se sumnjiči, da je nakon verbalne rasprave, zadao više udaraca nožem u stanu, pa pobegao. Žena je preminula na licu mesta, usled zadobijenih povreda, a zbog sumnje da je počinio ubistvo, Robert je uhapšen i posle 48 sati naći će se pred Višim tužiocem u Subotici.

Kako saznajemo od rodbine, Robert je došao kod Ljiljane, u stan njene majke, u ulici Sergeja
Jesenjina, 23, želeći da se pomiri sa njom, ali je ona odbila. da se pomire. Nakon toga je usledio krvavi pir, Robert je nožem ubo Ljiljanu u leđa, a zatim joj zario nož u vrat, što je za nesrećnu ženu bilo kobno.

Ubici određeno zadržavanje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, potvrdili su da je pronađen i uhapšen Robert V. (1964) iz Subotice, osumnjičen da je usmrtio bivšu pedesetčetvorogodišnju suprugu.

On je nakon verbalne rasprave, zadao više uboda nožem u njenom stanu, a potom je pobegao. Žena je, od zadobijenih povreda, preminula na licu mesta.

Zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Rodbina nije želela da govori o detaljima života i ubistva, na vratima stana u kojem je ubijena
Ljiljana vidljiva je krvava mrlja, nakon bekstva osumnjičenog ubice.

Majka ubijene žene, Ljubica Dondolović je u šoku, ima tešku traumu posle ubistva deteta pred
njenim očima, otišla je iz stana, kod rodbine, a policija je trakama zapečatila mesto ubistva. Žena je u poznim godinama, ne čuje dobro i nije želela da govori o strahoti koju je preživela u svom stanu.

Foto: N. Đ./Informer

Ulaz u zgradu u kojoj se desilo ubistvo

Ljiljanina sahrana će biti u subotu, u 14 sati, na Kerskom groblju, saznajemo od komšija, koje kažu da rodbina očekuje dolazak Ljiljanine kćerke Kristine, iz Engleske, koja se školovala tamo i trenuno tamo živi.

Robert pronađen presečenih vena

Jutros je policija u ulici Braće Radić pronašla Roberta, bez svesti u njegovom pežou, kojim je pobegao posle ubistva. Kako tvrdi naš izvor, on je posle ubistva presekao vene, stoga je bio bez svesti, ali mu život nije ugrožen, povrede su mu sanirane i on je uhapšen.

U ulici Braće Radića, gde je nađen,u automobilu, Robert je kako tvrde susedi, imao stan u zgradi, 156, u kojem je ranije živeo sa Ljiljanom, iz kojeg je ona otišla kod majke, zbog nesuglasica između njih, jer je navodno konzumirao alkohol.

Međutim, nasilje nije nikada prijavljivano između bivših supružnika, pa su poznanici i komšije šokirani saznanjem da je Robert ubio bivšu suprugu. Robert je navodno radio na jednoj benzinskoj pumpi.

Hapšenju je prethodila potraga više policijskih ekipa za osumnjičenim Robertom, koji je odmah nakon ubistva pobegao iz stana, u kojem je nožem zadao više uboda Ljiljani, koja je bila oblivena krvlju, nakon monstruoznog čina.

Foto: N.Đ.

Zapečaćena vrata stana
Subotica blokirana tokom potrage za ubicom  

Subotica je bila blokirana na svim izlazima, ali osumnjičeni ubica nije bio daleko, kretao se u nekoliko obližnjih blokova između naselja Aleksandrovo, Prozivkea i Ker, gde je počinio zločin.

Nezvanično se pominje da je jedini mogući motiv osumnjičenog za ubistvo, što je bio odbačen, nije mogao da se pomiri da Ljiljana ne želi više da živi sa njim, a nije našao ni izlaz sa drugim osobama, pa je odlučio da presudi bivšoj ženi.

Vrata stana je na prvom spratu zgrade, bivšem zetu, otvorila je Ljubica D., majka Ljiljanina, a niko nije ni pomislio da će epilog razgovora biti tragičan. Iz zgrade su se čuli jauci. 

- Saučestvujemo u bolu nesrećne majke, koja je pred svojim očima izgubila dete, kaže komšinica i dodaje da je Ljiljana bila vedra i uvek nasmejana osoba, vredna od mladosti i da nije zaslužila da na tako surov način izgubi život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija