• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.09.2022

15:49

VOZILA PIJANA I BEZ DOZVOLE PA SE ZAKUCALA U ZID! Dve osobe povređene

Vesti

VOZILA PIJANA I BEZ DOZVOLE PA SE ZAKUCALA U ZID! Dve osobe povređene

Podeli vest

Protiv devojke (26) iz Prokuplja policija će podneti krivičnu prijavu zbog sumnje da je pijana i bez dozvole upravljala "audijem" te se zakucala u zid pored puta

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjakinje, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja. 

Ona se sumnjiči da je u Prokuplju, upravljajući automobilom „audi“ bez vozačke dozvole i pod dejstvom alkohola, udarila u betonski zid pored puta. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, osim nje, lakše je povređen i muškarac (27) koji je bio putnik u vozilu - objasnio je izvor Informera. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bezimeni

pre 1 godinu

Zar još jedan maloumna osoba! Čak i da je kojim čudom,ako je ima, zbog pijanstva zaboravila vozačku dozvolu,ova individua b morala trajno da se udalji od upravljača svih vrsta vozila,uključujući i trotinet na gurku! Uz to,obavezna dnevna poseta psihijatru i lečenje od alkoholizma! Zar neko želi ovakvu individuu u saobraćaju?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija