• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

23.09.2022

10:59

USKORO NA SLOBODI JOŠ JEDAN SILOVATELJ! Policajac koji je uhapsio Igora Miloševića OTKRIVA KAKO SE PONAŠAO U ZATVORU I ŠTA MOŽE DA BUDE NJEGOV SLEDEĆI KORAK!

Pixabay, Društvene mreže

Vesti

USKORO NA SLOBODI JOŠ JEDAN SILOVATELJ! Policajac koji je uhapsio Igora Miloševića OTKRIVA KAKO SE PONAŠAO U ZATVORU I ŠTA MOŽE DA BUDE NJEGOV SLEDEĆI KORAK!

Podeli vest

Vladimir Savić, bivši pripadnik službe bezbednosti, otkrio je nove detalje o silovatelju Igoru Miloševiću, ali i upozorio da još jedan takav izlazi uskoro iz zatvora

- Kao jedan od učesnika hapšenja Igora Miloševića, potom i Saše Mege još jednog višestrukog povratnika koji će uskoro izaći iz zatvora. Ja sam još u junu preko društvenih mreža upozoravao da će Milošević izaći i da je to lice koje nema stalnu adresu prebivališta - rekao je Savić za medije.

Foto: Pixabay, Društvene mreže

On se potom i osvrnuo na veliku akciju hapšenja Igora M. te davne 2007. godine.

- Te 2007. bila je velika akcija policije gde smo ga 4 dana ganjali, ali pošto nije imao adresu prebivališta samo se slobodno šetao i činio krivična dela. U jednom danu je 10 žena napao. Bio je i onaj butik čuveni u Maksima Gorkog gde mi dođemo, a on je već počinio drugo krivično delo na drugom kraju grada. Lociran je bio na Adi Huji preko puta Avala Ade. Isti slučaj je bio i sa Sašom Megom - rekao je Savić.

- Sa mog aspekta je to bolest, jer i kada počini on se stalno vraća. Ako uzmemo u obzir da je Igor Milošević počinio prvo krivično delo 1994. godine, samo je pitanje dana kada će ponoviti novo krivično delo. Imam kontakte sa nekim ljudima koji rade u zatvoru i oni su mi rekli da su ga tokom odsluženja zatvorske kazne više puta dnevno hvatali kako masturbira. Po meni je trebalo u zakon uvesti da takva lica kada izađu iz zatvora moraju imati nanogicu - rekao je Savić.

Foto: Informer

Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, smatra da je seksualni manijaci jesu povratnici i da društvena opasnost postoji. Napomenuo je da je taj čovek na slobodi, a kada je poslednji put osuđen nije postojao Marijin zakon i on zbog toga nije danas praćen i njegovo kretanje nije kontrolisano.

Podsetimo, Igor Milošević, serijski silovatelj koji je 2008. godine osuđen zbog niza silovanja, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi.

Milošević je odslužio 15 godina zatvora, a reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta, a u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina.

Foto: Informer

Predsednica veća je još tada napomenula koliko je Igor Milošević opasan za društvo.

S obzirom na to da je reč o veoma opasnom čoveku, prema nezvaničnim saznanjima medija, uprava zatvora je blagovremeno obavestila MUP kada Miloševiću ističe kazna i kad će se tačno naći na slobodi.

U pitanju je čovek koji je od svojih tinejdžerskih dana počeo da čini krivična dela. Teritorije na kojima je Milošević napadao žene su Dorćol, Stari grad, Vračar, Karaburma, Mirijevo i Zvezdara.

Milošević je davne 1992. godine prvi put silovao kad je imao samo 14 godina. Tada je za samo tri dana napao devet žena od kojih je četiri silovao. Na slobodu je izašao 2001. godine, međutim, samo mesec dana nakon izlaska sa robije je opet napao i silovao jednu ženu i počinio osam razbojništva.

Milošević je imao problematično detinjstvo, a potom i probleme sa alkoholom i narkoticima. Visok je oko 175 cm, tamnoput je i jake građe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

Samo je pitanje dana kad će ponovo da napadne a ovaj put možda i ubije žrtvu da ne bi ostavio svedoka. U slučaju da se to zaista dogodi, uštrojiti ga na živo kao vepra i onemogućiti da to dalje radi a ako se to zaista i desi onda je jedina mera doživotni zatvor i završiti sa njim za sva vremena.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija