• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S./Informer.rs

11.10.2022

12:30

PUN DOSIJE KRIVIČNIH DELA! Seo za volan, izazvao nesreću sa smrtnim ishodom na Pančevačkom putu, a zabranjeno mu da vozi od avgusta!

Printscreen

Vesti

PUN DOSIJE KRIVIČNIH DELA! Seo za volan, izazvao nesreću sa smrtnim ishodom na Pančevačkom putu, a zabranjeno mu da vozi od avgusta!

Podeli vest

Goran Radivojević, vozač koji je sinoć izazvao saobraćajnu nesreću na Pančevačkom putu u kojoj su tri osobe izgubile život u dosijeu imao čak 19 krivični dela

Radivojević u svom dosijeu ima čak 7 krađa, 10 teških krađa, jednu prijavu za nasilje u porodici, kao i jedno falsifikovanje isprave, saznaje Informer.

On je u čestvovao u 12 saobraćajnih nezgoda, od kojih je polovinu lično izazvao.

Foto: Informer

Po sudskim presudama doneta mu je zabrana upravljanja u periodu od 21.01.2017. do 21.09.2017. godine u trajanju od 8 meseci, u periodu od 31.03.2021. do 30.09.2021. godine u trajanju od 6 meseci i u periodu od 10.08.2022. do 10.04.2023. godine u trajanju od 8 meseci.

Poslednja zabrana jasno ukazuje da nije imao pravo da upravlja automobilom u vreme kada je izazvao saobraćajnu nesreću na pančevačkom putu.

Foto: Informer

U trenutku nesreće imao je upisanih 16 kaznenih poena (ranije je imao 14 kaznenih poena za koje je nastupilo zastarevanje).

Goranu Radivojeviću podneto je 29 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka za otkrivenih 36 prekršaja (5 prekršaja za saobraćajne nezgode i 31 prekršaj otkriven u kontroli saobraćaja).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija