• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

12.10.2022

19:24

MISTERIJA TELA IZ BUNARA I DALJE TRAJE! U blizini nema nestalih osoba, ali dvadesetak kilometara dalje JEDNA PORODICA STRAHUJE OD NAJGOREG

Informer/privatna arhiva

Vesti

MISTERIJA TELA IZ BUNARA I DALJE TRAJE! U blizini nema nestalih osoba, ali dvadesetak kilometara dalje JEDNA PORODICA STRAHUJE OD NAJGOREG

Podeli vest

Već dve godine se nestalom Miloradu Milosavljeviću iz sela Poljaci gubi svaki trag, pa porodica strahuje od najgoreg, pogotovo što se za pronadjeno telo NN lica u napuštenom bunaru u Starom Trsteniku još uvek niko nije javio

U Starom Trsteniku, gde je u napuštenom bunaru na neobrađivanoj njivi pored magistralnog puta Kruševac-Trstenik, pronađeno telo koje je blizu dvadeset dana ležalo u vodi, nije bilo nikakve portage za nestalom osobom.

Nezvanično saznajemo da je smrt čoveka, starog između 65 i 75 godina u napuštenom bunaru nastupila usled utapanja. Ovaj čovek nije imao nikakvih dokumenata kod sebe, bio je obučen u plavu jaknu, koja je prilikom vađenja iz bunara malo zavrnuta.

Nikakvih ogrebotina na telu nije imao, pa je isključena svaka mogućnost da je stradao od nasilja.

Misteriju podgreva i činjenica da ovaj nesrećni čovek prilikom vađenja iz bunara nije mao obuću na sebi, već je u bunar dospeo samo u čarapama. Njegovo beživotno telo je u kruševačkoj Prosekturi, posle završene obdukcije zavedeno kao NN lice, i ovde će, kako saznajemo, ukoliko ga niko od rodbine ne potražuje, stajati pet godina.

Foto: Tanjug

 
Meštanin sela Poljci nestao pre dve godine?!

Istraga se vodi i u podjastrebačkom selu Poljci, koje se nalai na oko dvadesetak i više kilometara od Starog Trstenika, na sasvim drugoj strani od Kruševca, gde strahuju da se možda radi o njihovom nestalom meštaninu kome se i od pre dve godine izgubio svaki trag.

Naime, porodica sedamdesetpetogodišnjeg Milorada Milosavljevića, koji je nestao 2.oktobra 2020. godine, u podjastrebačkom selu Poljaci nema mira, plašeći se najgoreg. Kontaktirali smo njegovu ćerku i ona nam je u suzama potvrdila da se o njenom ocu već pune dve godine ne zna ništa.

Prema njenim rečima Milorad Milosavljević je nestao oko 18 časova iz dvorišta svoje kuće u Pasjanu i na sebi je imao samo jaknu. Potom je po nekoj dojavi primećen u kruševačkom Pepeljevcu i više nikakvih dojava o njemu nije bilo.

Pojedinci koji su upoznati sa njegovim slučajem ne kriju sumnju na pomisao povezivanja tog nestanka iz Pasjana sa slučajem pronalaženja tela u ataru Starog Trstenika, na sasvim drugoj strani od Kruševca.

Istraga o ovom događaju i identifikacija leša su u toku, kao i dalja potraga za nestalim Miloradom Milosavljevićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

nasilje je i kad te neko natera da skocis u bunar ..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija