• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sondakika.com/informer.rs

23.10.2022

19:16

SRPSKA MANEKENKA PRIJAVILA TURČINA DA JE SILOVAO I OPLJAČKAO, KAMERE SVE SNIMILE, policija ekspresno rešila slučaj! NIJE BILO DILEME?!

Vesti

SRPSKA MANEKENKA PRIJAVILA TURČINA DA JE SILOVAO I OPLJAČKAO, KAMERE SVE SNIMILE, policija ekspresno rešila slučaj! NIJE BILO DILEME?!

Podeli vest

Srpska manekenka S. M., kako prenose mediji, u Istanbulu je optužila čoveka za silovanje jer joj nije dao 1.000 dolara

Iznenađujuća tvrdnja srpskog modela! Rekla je: "Boli me u predelu genitalija, silovana sam", a istina se pokazala sasvim drugačijom.

Incident u istanbulskom naselju Bešiktaš - Ortakoj, izazvao je veliku pometnju. Navodno, srpska manekenka je imala seksualni odnos sa svojim dečkom, ali je nakon odnosa, navodno, tražila novac od njega. Kada nije mogla da dobije novac koji je želela, oklevetala je svog dečka za silovanje.

Mladić je rekao da je veza bila sporazumna i da ga je srpska manekenka izigrala.

U subotu, 17. septembra, srpska manekenka S. M. došla je u Istanbul na proslavu rođendana svog španskog prijatelja manekena (ili manekenke nije jasno u tekstu). U toku tog dana sastala se sa svojim dečkom/partnerom D. E. sa kojim je zajedno išla na zabavu, a odatle nastavili u drugi lokal. 

TRAŽILA HILJADU DOLARA POSLE SEKSA  

Nakon što se žena kasnije iste noći napila, D.E. ju je odveo u hotel u kojem je odsela. Ovde je dvojac navodno imao seksualni odnos uz pristanak mlade manekenke. Kada je D.E. posle afere želeo da napusti hotel, mlada manekenka mu je navodno tražila hiljadu dolara.

Nakon što je muškarac odbio da da 1.000 dolara i izašao iz hotela, mlada manekenka je ujutru otišla u policijsku stanicu da se žali, tvrdeći da je silovana i da joj u novčaniku fali 5 hiljada evra i 2 hiljade lira.

Policajci Uprave distrikta Bešiktaš, koji je preduzeo mere po žalbi preuzeli su na pregled snimak sigurnosnih kamera hotela, a na osnovu pregleda utvrđeno je da je par u hotel ušao prisno i bez prinude nastavio do sobe. 

OBOJE SMO BILI SAGLASNI PRILIKOM STUPANJA U SEKSUALNI ODNOS

D.E. je zadržan u policijskoj stanici, kada je uzeta i njegova izjava. U njegovoj izjavi se saznaje da je S. M. njegova bivša devojka i da joj je dobrovoljno davao novac s vremena na vreme, ali da nije dobio nikakvu uplatu. On je naveo da su se na dan incidenta našli u kafani oko 23.20 časova, zatim su otišli ​​na drugo mesto, a oko 03.30 časova otišli ​​u hotel u kome je boravila S. M. i uz njegovu saglasnost imali seksualne odnose.

OSLOBOĐEN KADA JE UTVRĐENO DA JE KLEVETAN

Nakon seksa, saznalo se, da je žena od njega tražila 1.000 dolara kada je hteo da napusti hotel, da nije pristao da da ovaj novac i da ga je dva puta zvala u vezi sa tim, ali da joj nije dao nikakav novac.

Nakon što muškarac nije prihvatio S. navode, utvrđeno je da je njegova izjava tačna i da je žena oklevetala. Potom je D.E., koji je priveden u vezi sa incidentom, po nalogu tužilaštva pušten na slobodu po okončanju postupka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17