• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.10.2022

13:54

SPREMNI NA SVE I SVAKE USLOVE! Vulin na pokazno-taktičkoj vežbi pripadnika Žandarmerije, poručio: "PONOSAN SAM ŠTO SAM BIO VAŠ MINISTAR!" (VIDEO )

MUP Srbije

Vesti

SPREMNI NA SVE I SVAKE USLOVE! Vulin na pokazno-taktičkoj vežbi pripadnika Žandarmerije, poručio: "PONOSAN SAM ŠTO SAM BIO VAŠ MINISTAR!" (VIDEO )

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prisustvovao je danas pokazno-taktičkoj vežbi pripadnika Žandarmerije kojima je prvi put organizovana intenzivna sanitetska obuka po pravilima i u saradnji sa starešinama Vojske Srbije

U bazi Žandarmerije u Aleksincu prikazano je angažovanje saniteta prilikom izvršavanja zadataka ove elitne jedinice.

Zahvalivši se pripadnicima Žandarmerije na dve godine zajedničkog rada, ministar Vulin je istakao da su pripadnici ove elitne jedinice uvek bili tu kada je trebalo čuvati javni red i mir, suprotstavljati se huliganima, čuvati zakonitost, imovinu i čast svakog građanina Srbije.

Foto: MUP Srbije

 

- Bilo je teških trenutaka, ali nije bilo da je neko od vas odbio naređenje, da nije bio tu kada je njegova država to od njega tražila. Bili ste uvek tu kada je trebalo čuvati javni red i mir, suprotstavljati se huliganima, čuvati zakonitost, imovinu i čast svakog građanina Srbije. Niko nije rekao ne i za to vam zahvaljujem, zahvaljuje vam za to čitava Srbija -  poručio je ministar Vulin, zahvalivši se još jednom pripadnicima Žandarmerije za godine upornosti, strpljenja, marljivosti i ljubavi prema Srbiji.

- Ponosan sam što sam bio vaš ministar, stajao ispred vas i sa vama, imao prilike da se uverim kakve ljude imamo kada smo na severu naše zemlje razbijali migrantske krijumčarske bande, kada smo se nosili sa onima kojima zakon i ljudski život baš ništa ne znače. Hvala vam za to što ste čuvali i sačuvali Srbiju i što Srbija može uvek da računa na vas. Živela Srbija! - poručio je ministar Vulin.

Foto: MUP Srbije

Tekst potpisa

Komandant Žandarmerije Dejan Luković zahvalio se ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu u ime pripadnika ove elitne jedinice kao i u lično ime na svemu što je učinio za Žandarmeriju.

Nakon izvođenja sanitetske obuke pripadnika Žandarmerije u kojoj je učestvovalo 60 policijskih službenika, ministar Vulin je obišao i taktičko-tehnički zbor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17