• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Šević

25.10.2022

14:20

IDETIFIKOVANI MIGRANTI KOJI SU PRESRELI SINA POZNATE PEVAČICE! Tražili mu novac on se uplašio i pobegao

ATA Images

Vesti

IDETIFIKOVANI MIGRANTI KOJI SU PRESRELI SINA POZNATE PEVAČICE! Tražili mu novac on se uplašio i pobegao

Podeli vest

Sina poznate pevačice narodne muzike Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa. presrela su tri migranta i tražila mu novac, uplašen tinejdžer uspeo je da pobegne i zatraži pomoć. Brzom intervencijom policije identifikovane su osobe koje su ga preserele

Naime, incident se, kako nezvanično saznajemo dogodio juče u delu Beograd na vodi.

- Dečaku su prišla tri migranta i tražila mu novac. Kako je objasnio jeda od njih je navodno imao nož u rukama. On se uplašio i pobegao - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao da tom prilikom sin poznate pevačice nije povređen.

Kako navodi naš sagovornik retko se dešava da migranti napadaju naše ljude.

- Uglavnom se međusobno pljačkaju i svađaju. U svakom slučaju migranti su identifikovani  - objasnio je naš sagovornik. 

Foto: printscreen/tv grand

 

Da joj je sin imao susret sa migrantima potvrdila je za beogradske medije i Viki Miljković, koju je suprug obavestio o incidentu. 

- Bila sam na snimanju "Zvezde granda" kada me je Taške zvao i rekao šta se dogodilo. Nisam mogla da verujem da će se tako nešto dogoditi. Iskreno ostala sam u šoku - rekla je za „Blic“ Viki i dodala da se njen sin u tom trenutku vraćao sa treninga. 

- Grupa od troje migranta ga je napala. Prišli su mu i na engleskom uzvikivali da im da novac, a pošto on to nije želeo da uradi, jedan od njih je izvadio nož, a u tom trenutku Andrej je krenuo da trči u pravcu salona Beograda na vodi. Čim je utrčao u zgradu i rekao ljudima u prostoriji šta se desilo, obezbeđenje je izašlo napolje i oteralo migrante- objasnila je pevačica.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija