• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

06.11.2022

09:57

OČEVICI STRAVIČNOG SUDARA U NIŠU: Bilo je jezivo, čula se škripa guma, udarci, a potom jauci povređenih  (VIDEO/FOTO)

D.K.

Vesti

OČEVICI STRAVIČNOG SUDARA U NIŠU: Bilo je jezivo, čula se škripa guma, udarci, a potom jauci povređenih (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Očevici jezivog lančanog sudara u Nišu za Informer kažu da je prizor bio užasan, prvo su se čule škripe guma, udarci, a potom i jauci povređenih osoba

Četri muškarca povređeno je u lančanom sudaru koji se dogodio jutros oko 8 sati u Nišu, jedan od njih ima teške telesne povrede.

Foto: D.K.

 

Očevici stravičnog sudara kažu da je bilo jezivo i da su se trudili kako da pomognu povređenim osobama. 

- Živim u blizini. Najpre se čula škripa guma, potom udarci. Znao sam da je reč o stravičnom sudaru i da sigurno ima povređenih. Izleteo sam iz kuće i imao šta da vidim nekoliko uništenih vozila - priča za Informer Bojan Okičić koji je prvi pritekao u pomoć povređenima. 

Kako kaže najpre je prišao "dačiji".

- U automobilu je bio stariji čovek žalio se da ga boli kičma. Nisam smeo da ga diram kako ga još više ne bi povredio. S njim u vozilu bila je i devojčica. Ona je srećom rekla da je dobro. Potom sam otišao do "pežoa" tu je bilo više ljudi. Sva vrata su im bila blokirana uspeo sam da iščupam jedna, svi su se žalili na bolove, nažalost ni njih nisma smeo da diram jer u tom trenutku nisam znao koje povrede imaju - kaže Okičić. 

Foto: D.K.

 

Prema njegovim rečima potom je čuo ženski glas koji doziva pomoć. 

- Žena iz "folsvagena" dozivala je i navela da se mušakarc u automobilu guši. Odvalio sam suvozačeva vrata, njega nisam video od vazdušnog jastuka. Kada sam otvorio vrata on je počeo da pada iz vozila uspeo sam da ga pridržim. Ubrzo potom j edošao dečko iz apoteke u blizini. Samo j eon istrčao da pomogne te smo uspeli da ga držimo do dolaska Hitne pomoći - objašnjava ovaj Nišlija i dodaje da su ubrzo stigli vatrogasci Hitna pomoć i policija, kao i da su oni dalje nastavili da ukazuju pomoć povređenima. 

Foto: D.K.

 

Ana Žikić koja je bila u jednom od vozila nije znala da objasni šta se tačno dogodilo. 

- Čuo se jak udarac i odleteli smo u stranu. Ne znam šta se tačno desilo - rekla je vidno potresena žena, koja je srećom prošla bez povreda. 

Kako smo saznali u bolnici su primljena četiri muškarca starosti 69, 45, 40 i 23 godine

- Jedan ima prelom butne kosti i ruke. Drugi povredu glave. I oni su svesni i komunikativni. Trenutno su svi stabilni - rekao je izvor Informera u niškomkliničkom centru. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17