• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D./T.I.

08.11.2022

15:13

LALIĆ OPISAO KAKO SU SAMLELI GOKSIJA VELIČKOVIĆA! U svedočenju izneo šokantne detalje, MILJKOVIĆ TRAŽIO REČ!

printscreen

Vesti

LALIĆ OPISAO KAKO SU SAMLELI GOKSIJA VELIČKOVIĆA! U svedočenju izneo šokantne detalje, MILJKOVIĆ TRAŽIO REČ!

Podeli vest

U Specijalnom sudu nastavljeno jee izlaganja okrivljenog-saradnika Srđana Lalića. Nakon toga sudija, tužilaštvo i advokati, ali i okrivljeni imaće priliku da mu postave pitanja. Posle Lalića očekuju se izlaganja i okrivljenih-saradnika Bojana Hrvatina i Nikole Spasojevića.

Za reč se odmah na početku javio Marko Miljković, kog su četvorica stražara ispratila do govornice.

- Lalić se uznemirio jer ne može da koristi beleške. Naučio je tekst napamet to se vidi jer je izjavio saučešće oštećenim iako oni nisu bili tu. 

Nije mogao da vasb pogleda u oči. Potpuno je lažan njegov iskaz.

Sudija je odmah potom pozvala za govornicu Srđana Lalića, koji nastavlja sa izlaganjem.

Šokantno svedočenje u ubistvu Gorana Veličkovića Goksija 

- Veličković je ubijen 3.8. a sutradan smo došli do kuće Belivuk i ja. Tu su bili Spasojević, Miloš Budimir...Tog dana se uništavalo telo u čemu ja učestvujem. Pre toga sam video u garaži mašinu za mlevenje mesa. Stajala je na dve palete. Najlonima se vršilo zaštićivanje garaže. Kada se to završilo pomogao sam Belivuku da zapali ostatke na travnatom delu garaže. 

Bila je velika vatra. Napustili smo kuću posle toga. Ostali su džakovi. U večernjim satima smo se vratili džipom koji je Velja pozajmio od Brace, momka sa stadiona koji nije znao za šta će nam. Tada smo prvi put išli kolima do reke i izručili sadržaj iz džakova kao i ranijih i narednih puta. 

Usput smo se zaustavili na pumpi. Vratili smo se nazad.

Napravio bih malu digresiju, jer sam juče zaboravio da kažem.

Foto: Informer DN

Mašina za mlevenje mesa

U proleće 2020. godine na stadionu Belivuk i Miljković su mi pokazivali slike momka koje su navodno škaljarski klan poslao kavačkom. Pokušali smo da saznamo ko je taj momak, koji je bio blizak nama. To nije bio Strahinja koji je izdao Šarca za koga smo mislili da je u pitanju. 

To sam krenuo da pričam o tome jer je posle tog događaja grupa dobila nasilan karakter jer su ljudi bili u strahu za svoj život.

Želim da stvorim kompeletnu sliku, jer su članovi bili zastrašivani i zato su postali nasilni.

Advokat Vladimir Petrović, branilac Marka Miljkovića zamolio je sudiju da reaguje jer ono što nije u optužnici nije pedmet interesovanja.

- Posle tog događaja grupa je dobila nasilan karakter. To je bila poenta moje priče, a ne da obogatim detaljima i uverim da govorim istinu. Ovo je sve uvod u ono što hoću da kažem. Hteo sam da stvorim sliku da je grupa tada postala nasilna, članovi uplašeni za svoj život - rekao je Lalić.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NEDELA BELIVUKOVE GRUPE IZ PRVE RUKE! Svedok okrivljeni Srđan Lalić nastavlja šokantan iskaz o SERIJI ZLOČINA NEVIĐENE SUROVOSTI!
Hronika

NEDELA BELIVUKOVE GRUPE IZ PRVE RUKE! Svedok okrivljeni Srđan Lalić nastavlja šokantan iskaz o SERIJI ZLOČINA NEVIĐENE SUROVOSTI!

U Specijalnom sudu u Beogradu danas se izlaganjem okrivljenog-saradnika Srđana Lalića očekuje nastavak suđenja pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje u nošenje oružja, otmicu i silovanje.Lalić treba da nastavi izlaganje koje je započeo na jučerašnjem suđenju.

08.11.2022

13:22

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17