• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.- T.I.

08.11.2022

17:38

VELJKO JE DONEO KADICU I VELIKIM NOŽEM MU PREREZAO VRAT, ČULO SE SAMO KRKLJANJE! Monstruozno svedočenje Lalića o ubistvu Milana Ljepoje

Printscreen

Vesti

VELJKO JE DONEO KADICU I VELIKIM NOŽEM MU PREREZAO VRAT, ČULO SE SAMO KRKLJANJE! Monstruozno svedočenje Lalića o ubistvu Milana Ljepoje

Podeli vest

Srđan Lalić, visokopozicionirani pripadnik klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je juče tokom skoro dva sata svedočenja priznao šest nerešenih ubistava i tri obuhvaćena optužnicom, danas nastavlja izlaganje

Ubistvo Milana Ljepoje

- Pomenuo sam nalog Leon sa kojeg se Miljković dopisivao sa škaljarcima među kojima je bio i Vodka i od njega je tražio sredstva za rat. Banović je spojio Miljkovića sa nadimkom Zvonce, čovekom koji ima dosta ljudi za operacije i već je učestvovao u Ukrajini za pokušaj atentata na Zvicera. Miljković se spaja sa nadimkom Zvonce i zaključujemo da je iz Niša - priča Lalić.

Miljković mu obećava da će mu dati blindirano vozilo, da se čuva. Ljepoja je poverovao, Miljković mu traži da slika ličnu kartu i on to čini da bi mu dao ovlašćenje na kolima. 

- Podaci su bili nasumični i šalje sliku ovlašćenja Ljepoji i pokušava da ga namami. Zakazuje sastanak za 9.12. isto kod Laste da Ljepoja dođe da preuzme to blindirano vozilo. Rano ujutru dolazimo u kuću Veljko, Marko, ja, Draganič, Janković. Veče pre toga 8.12. smo kola BMW7 odvezli u kuću u Ritopek i pripremali sve za otmicu.

- Na dan otmice, 9.12. u prostoriji levo od garaže ima ostava, tu su bili skriveni Veljko, Marko, Janković i Draganić. Janković je držao hekler za slučaj da Ljepoja potegne oružje. Za pratnju su bili zaduženi Đurić i Hrvatin. Takođe je pomogao Miloš Budimir koji je imao koronu - objašnjava Lalić kako su pripremili otmicu Milana Ljepoje. 

Foto: Insajder/Marko Đoković

 

Kako je rekao, Ljepoju je kod Laste pokupio Tešić pasatom koji mu je Miljković obezbedio. To se desilo oko 9 ujutru. 

- U kući je bio usisivač koji smo upalili kako bi zamaskirali zvukove ukoliko dođe do problema.
Tešić i Ljepoja su došli. Tešić je izašao iz vozila, otvorio sam kapiju. Ušli su, izašli su, rukovali smo se po dogovoru. Ljepoja se okrenuno ka meni, trebalo je da pogleda blindu. Tešić ga je otpozadi obuhvatio rukama, ja sam Ljepoju uhvatio za revere i džudom tehnikom čišćenja sam ih počistio obojicu. Tešić nije pustio Ljepoju.

Tada su iz skrivene prostorije izleteli i ostali. Veljko je nekoliko puta zgazio Ljepoju po licu, u predelu vilice. Tako ga je onesposobio. Ja sam mu vezao ruke lisicama. Uneli smo ga u prostoriju. Prilikom udaranja Ljepoje Veljko je povredio nogu i šepao je. Skinuli smo mu garderobu i ostao je u donjem vešu.

- Nije bio tučen, shvatio je u kakvoj je situaciji. Oko mu je bilo zatvoreno. U garaži je bilo tragova krvi, a potom je tu nađen njegov DNK. Uneli smo ga u skrivenu prostoriju, postavili u stolicu koja je bila tu. Vrlo brzo je dao šifru od Skaja. Uglavnom smo ga čuvali ja i Marko Budimir. Veljko i Marko su otišli gore da provere njegov telefon. Ulazili su drugi ljudi, priznao je svoje učešće u pokušaju ubistva u Ukrajini, objasnio je to finansijskim motivima.

Foto: printscreen

Marko Miljković i Veljko Belivuk

Rasvetlio je još neka lica koja su planirana za druge likvidacije. Nije bio tučen. Marko Budimir i ja smo razgovarali sa njim.

- U jednom momentu su ušli i drugi učesnici. Bio je tu i Hrvatin. Sa Draganićem sam skidao DNK sa heklera. Mislim da je bio tu i Janković. Čuli smo krkljanje i videli smo kako Hrvatin i Belivuk dave Ljepoju. Čuli smo da to traje i mučio se. Video sam da mu je ruka slomljena i sugerisao sam da je humanije da to reše drugačije. Stavili smo mu žicu oko vrata i zategli. Poplaveo je i preminuo. Veljko je doneo kadicu i velikim nožem mu prerezao vrat. Od tog momenta nije bio živ sa sigurnošću mogu da kažem.

Na kraju smo očistili prostoriju, Hrvatin i Veljko su se udaljili iz prostorije i ubrzo sam odvezao Marka Budimira, Miljkovića, Draganića do krivine kod reke i tu sam ih ostavio i oni su sišli dole do reke i prosuli ostatke.

Zvicer ih slao po kokain posle ubistva Ljepoje

Srđan Lalić je dodao da je posle ubistva Ljepoje zajedno sa Budimirom otišao po dva kolograma kokaina.

Zaboravio sam da kažem, posle ubistva Ljepoje rekli su meni i Marku Budimiru da nas Zvicer šalje po dva kilograma kokaina i da li nije problem da podelimo sa Milošem. Napravili smo 4.4 kilograma kokaina. Bio sam i na vezi sa Zvicerom, on mi je pisao.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
qwerty

pre 1 godinu

Ovi su bese obezbedjivali predsednika na inauguraciji?

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija