• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.- T.I.

08.11.2022

18:37

VUŠOVIĆ OBEĆAO 50.000 EVRA ZA UBISTVO ŠARCA! Lalić progovorio o likvidaciji "Pink pantera"! Otkrio ko ga je namamio u Ušće

Printscreen

Vesti

VUŠOVIĆ OBEĆAO 50.000 EVRA ZA UBISTVO ŠARCA! Lalić progovorio o likvidaciji "Pink pantera"! Otkrio ko ga je namamio u Ušće

Podeli vest

Svedok saradnik Srđan Lalić na današnjem suđenju pričao je i o ubistvima Belivukovog klana koja nisu obuhvaćena optužnicom

Ubistvo Aleksandra Šarca

Lalić je najpre govorio o ubistvu Aleksandra Šarca, svedok saradnik je ispričao kako je došlo do likvidacije "pink pantera" i bliskog saradnika "škaljarskog klana".

- U tu svrhu smo postavili kameru na vozilu i parkirali ispred njegove kuće. Nadzirali smo ulaz u njegovu kuću. Znali smo da vozi blindu koju je dobio od škaljarskog klana zajedno sa pet kilograma kokaina. Bio je jako oprezan. Nosio je pancir. Sa njim je sarađivao i njegov kum Milanče. I njega smo locirali i planirali da i njega likvidiramo. Vršili smo pratnju i njegovog kuma i to smo vršili preko kamere - priča Lalić.

Foto: infomer

Šarac je ubijen posle Lazara Vukićevića, na taj sastanak u tržni centar ga je namamio Kačarević, a izvršioca je angažovao Nikola Vušović i obećao 50.000 evra i Vušović je tražio novac jer nije imao da isplati pucača.

Marko Miljković je ubici Lazaru dao objašnjenja i savete kako da ubije. 

- Nadzirali smo i rođendan Šarčeve supruge. Posle ubistva Miljković se dopisivao sa suprugom Šarca i tražio od nje na prevaru da mu da blindirano vozilo.

Rista Kapetan i Joka su ubijeni u Turskoj i Španiji

Iz Istanbula smo se vratili preko Prištine avionom. Dok sam bio u Turskoj pisao mi je Živković koji je planirao ubistvo Riste Kapetana. Trebalo je da u jedan restoran dođe Risto i trebalo je da ga raskomadaju i ostatke bace u more. 

- Nisam učestovao u tome. Vratio sam se nazad. Bio sam u kući sa Markom i Veljkom kada su se fotografije slale. Joku su Zvicerovi ljudi sačekali u Španiji savladali i ubili, sećam se njegove fotografije gde je krvav i vezan za stolicu.

Pre ubistva Ljepoje, radili smo na ubistvu njegovog kuma Mladena koji je učestovao sa njim u pljački u Dubaiju. Dobili smo info da sedi u objektu na Bežanijskoj kosi, uspeo sam da uđem na njihovu mrežu, sve sam instalirao Radoju i on je mogao da prati snimke sa kamera sa svog računara.

- Za njega smo mislili da je učestvovao u atentatu na Zvicera. Kasnije smo dobili info da živi u Vest 65. Mladen je imao obezbeđenje i blindu i svuda se kretao tako. Taj plan se izjalovilo a u međuvremenu se saznalo da je nije učestvovao.

Foto: Tanjug/Rade Prelić/ printscreen

Radili smo pratnju fizičku momka koji je ubijen u Hrvatskoj na Pagu. On je bio u Beogradu i jedan prijatelj Marka Miljkovića ga je namamio u restoran na Trgu republike. Beogradom se kretao sa BMW x5 i imao je nekoliko vozila u pratnji. Pratili smo ga po Dorćolu, ušao je u jedan hotel. Videli smo da bi bilo teško. Pokušali smo da mu skinemo pratnju. Kupili na pumpi telefon, pozvali policiju i rekao da smo primetili naoružane ljude kako ulaze u hotel. Policija je došla, a onda smo videli da je nestao iz hotela. 

Simke pucao na Perunčića 

Pomenuo sam dva momka Simke i Duško. Oni su uhapšeni u Barseloni. Oni su boravili u Španiji. Miljković je saznao za Peručnića preko Luke Živkovića da je kum Alana Kožara. 

- Dobio je info da je u Marbelji, Miljković je odredio pripremu ubistva, Simke je pucao na Perunčića na pešačkom prelazu. Prepričavali su mi detalje tog ubistva. Posle izvršenja ubistva su se krili u Marbelji. Ja sam im poslao preko rent a kara aparat. Posle sam im poslao u zatvor telefon sa skajem i aktivno smo se kucali neko vreme.

- Što se Veljka Vodke tiče, on je u poslednjih par meseci planirao moje ubistvo o čemu imaju transkripti na skaju. O tome se kucao sa Miljkovićem. Ubrzo potom smo krenuli u pripremu njegovog ubistva, njegovu lokacije kuće namestio je brat pokojnog Mande. Ja sam nabavio telefon sa mapama. Miljković, Veljko i Budimir krenuli su u lovačkim odelima. Fotografisali su ga u kući, Miljković se aktivno kucao sa njim.

Bilo je dogovoreno da bude likvidiran snajperom jer je to bilo najlakše. Merenje udaljenosti ima oko 160 metara. Nismo mogli tako da ga ubijemo. On je ubrzo nestao.

Obezbedio plac Belivuku

- 2016. godine sam obezbedio plac Veljku i Stankoviću koji su mi rekli da će koristiti za paljenje - tu je ubijeno nepoznato lice i spaljeni su ostaci.

Učestvovao sam u nekoliko prebijanja na stadionu Partizana, ali nikada nisam naneo teške povrede. Učestvovao sam u otmici Minje iz Koteža koji je bio u zavadi sa braćom Budimir. Lišili smo ga slobode, bacili u kombi i vrlo brzo je pušten jer su ga roditelji neprestano zvali.

- Kada je bila svadba Marka Budimira stizale su info da škalkjlari pokrivaju svadbu preko kontakta sa Skaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TRI GODINE OD LIKVIDACIJE VOĐE ALKATRAZA! Na Kiću je ubica ispalio rafal ISPRED OSNOVNE ŠKOLE, svedok saradnik otkrio ko je pucao i ko je NALOGODAVAC!
Hronika

TRI GODINE OD LIKVIDACIJE VOĐE ALKATRAZA! Na Kiću je ubica ispalio rafal ISPRED OSNOVNE ŠKOLE, svedok saradnik otkrio ko je pucao i ko je NALOGODAVAC!

Jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Ljubomir Marković Kića (39) hladnokrvo je ubijen pre tri godine u ulici Grčića Milenka u Beogradu. Marković je ubijen prvog novembra 2019. godine u neposrednoj blizini osnovne škole samo nekoliko sekundi pošto je sa grupom prijatelja izašao iz balona u kom su igrali fudbal

01.11.2022

18:07

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija