• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

16.11.2022

18:00

OVAKO IZGLEDA "ŠTEK" GDE JE BABA DILERKA KRILA DROGU! Iz šumarka izvadila ranac, pa mirnim korakom krenula... (Foto)

MUP Srbije

Vesti

OVAKO IZGLEDA "ŠTEK" GDE JE BABA DILERKA KRILA DROGU! Iz šumarka izvadila ranac, pa mirnim korakom krenula... (Foto)

Podeli vest

Pripadnici Interventne jedinice uhapsili su u utorak uveče Nadu V. (78) u zemunskom naselju Galenika i kod nje pronašli ranac u kome je bilo 400 grama spida, digitalna vagica za precizno merenje i kuhinjski nož! Reporteri Informera otišli su na mesto događaja gde je starica čuvala drogu

Nakon što je Nada V. iz šteka u šumi uzela ranac sa drogom i okačila ga o leđa njoj su prišli policajci i uhapsili je.

Zabačeno mesto u šumarku, na kojem je zaista čudno videti staricu. To je verovatno bilo sumnjivo i pripadnicima Interventne jedinice. 

Pogledajte kako izgleda mesto gde je Nada V. krila drogu.

Foto: Informer

Mesto gde je starica krila drogu na Galenici

Podsećamo, prema nezvaničnim saznanjima Informera bizarno hapšenje dogodilo se u večernjim satima u šumarku u Ulici Svetozara Papića bb blizu zemunske Galenike. Pre toga patrola Interventne jedinice primetila je stariju gospođu kako tumara šumarkom u potrazi za nečim.

- Policajci su bili u zasedi povodom nečeg drugog kada su u jednom trenutku primetili babu kako ide kroz šumu. U prvi mah su pomislili da je reč o dementnoj osobi i čak su hteli da priđu da je pitaju da li joj treba pomoć. Međutim poučeni iskustvom odlučili su da malo sačekaju jer im se učinilo da baba zna put kroz šumu i da je u potrazi za nečim - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Iznenada, priča on, Nada V. se zaustavila ispred nekog žbunja, zakoračila jednom nogom unutra i počela da rovari.

- Osumnjičena žena je ubrzo iz žbunja izvadila ranac koji je okačila o leđa. Krenula je mirnim korakom da se udaljava ka naselju, ali su je pripadnici interventne već opkolili sa nekoliko strana i preprečili joj put - navodi sagovornik.

Policajci su Nadi V. naredili da se zaustavi i spusti ranac što je ona i uradila.

- Pretresom ranca pronađeno je šest pvc kesa sa oko 400 grama amfetamina, vagica za precizno merenje i kuhinjski nož. Kada su Nadu policajci pitali šta će joj droga ona se pravila nevešta i rekla kako ranac nije njen već da ga je slučajno pronašla. Policajci joj naravno nisu poverovali i odlučili su da je privedu - priča izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
"VIĐALI SMO JE SA RANCEM, HVALILA SE DA NA NOVOM BEOGRADU PRODAJE NEKU ROBU!" Komšije iznele šokantne detalje - Baba dilerka ima BAŠTU u šumi gde je uhapšena
Hronika

"VIĐALI SMO JE SA RANCEM, HVALILA SE DA NA NOVOM BEOGRADU PRODAJE NEKU ROBU!" Komšije iznele šokantne detalje - Baba dilerka ima BAŠTU u šumi gde je uhapšena

Pripadnici Interventne jedinice uhapsili su u utorak uveče Nadu V. (78) u zemunskom naselju Galenika i kod nje pronašli ranac u kome je bilo 400 grama spida, digitalna vagica za precizno merenje i kuhinjski nož! Starica je prethodno iz šteka u šumi uzela ranac sa drogom i čim ga je okačila o leđa njoj su prišli policajci i uhapsili je

16.11.2022

15:03

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija