• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

24.11.2022

13:02

KOD NEMANJE PRONAĐENO TRI PIŠTOLJA I 300 METAKA! Mladić ranjen u sačekuši zakopao oružje u dvorištu kuće, ODALA GA...

Informer

Vesti

KOD NEMANJE PRONAĐENO TRI PIŠTOLJA I 300 METAKA! Mladić ranjen u sačekuši zakopao oružje u dvorištu kuće, ODALA GA...

Podeli vest

Mladiću koji je teško ranjen u sačekuši sinoć u Resniku, Nemanji S.(30) krajem jula ove godine u dvorištu kuće u kojoj živi pronađena su zakopana tri pištolja i 300 metaka

Prema prvim informacijama, policija je oružje pronašla nakon što je Nemanju prijavila sestra njegove devojke Jelene S. da je u Grčkoj pretukao Jelenu". 

- Jelenina sestra pozvala je policiju i rekla da se Jelena i Nemanja nalaze u Grčkoj i da je tamo Nemanja pretukao njenu sestru. Tada je rekla i da Nemanja u dvorištu ima zakopano oružje - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Policija je reagovala po prijavi, otišla u njegovu kuću i u dvorištu pronašla oružje. Međutim, kako saznajemo, po dolasku u Srbiju iz Grčke Jelena se javila u policijsku stanicu i ispričala kako je oružje njeno.

- Protiv nje je tada podneta krivična prijava - dodaje izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija