• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2022

19:33

OGLASIO SE VOZAČ SANITETA KOJI JE PREGAZIO ŽENU! Milan objasnio kako je došlo do nesreće (VIDEO)

Printscreen Tvitter

Vesti

OGLASIO SE VOZAČ SANITETA KOJI JE PREGAZIO ŽENU! Milan objasnio kako je došlo do nesreće (VIDEO)

Podeli vest

Milan Marković je upravljao sanitetskim vozilom Hitne pomoći, kojim je u subotu pregazio baku. On kaže da mu je izuzetno žao zbog nemilog događaja, te da još ne može da se oporavi

- Od subote ne mogu da dođem k sebi. Ni ja ni ekipa Hitne pomoći koja je bila u vozilu - počinje Marković priču za Kurir.

Kako navodi, došli su na poziv drugog pacijenta.

Vikao je i spasio joj glavu

- Ništa nije ukazivalo da nešto loše može da se dogodi. Ja sam ušao u vozilo, upalio ga i krenuo u rikverc. Pogledao sam na retrovizore i nikoga nije bilo. Niko nije lud da, ako primeti ljude, krene kolima. Ne znam kako se baka stvorila iza. Mi smo izašli iz vozila, neko je tada viknuo: "Pomoć" i tek onda smo videli ženu na zemlji.

Odmah su joj ukazali pomoć.

- Na sreću, sve je bilo u redu. Ponudili smo joj da je odvezemo u bolnicu, a baka nije želela jer se osećala dobro. I pored toga smo je nekoliko puta obilazili. Jako mi je žao zbog nemilog događaja jer zaista vodimo računa i na najbolji mogući način pomažemo ljudima. Još jednom se izvinjavamo baki i njenoj porodici - zaključio je Milan Marković.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 1 godinu

Potegnuti pištolj na žensko čeljade! Junačina! E, sad njega pred cev, pa tako nekoliko dana, da se malko "u***e u gaće, da ne zna kad će opaliti!

lol

pre 1 godinu

nije se zena stvorila vec je bila tu.. vozac nije GLEDAO.. da li je odgovarao za ovo na kraju?! sta radi policija?! sva sreca pa su je oni zgazili inace bi cekala hitnu satima kako obicno bude.. sve u svemu sramota.. a da su potreseni ne izgledaju NI MALO potreseni na snimku.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija