• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.T.

10.12.2022

11:05

SLETELA U JUŽNU MORAVU, POGINULE JOJ DVE DRUGARICE! U Vranju počinje suđenje za tešku saobraćajnu nesreću!

printscreen

Vesti

SLETELA U JUŽNU MORAVU, POGINULE JOJ DVE DRUGARICE! U Vranju počinje suđenje za tešku saobraćajnu nesreću!

Podeli vest

Zakazano suđenje za saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule dve drugarice iz Predejana.

Pred Višim sudom u Vranju, u ponedeljak 12. decembra, počinje suđenje protiv okrivljene A. S., zbog saobraćajne nesreće u kojoj su 29.janura ove godine stradale dve devojke iz Predejana.

Ovu informaciju je potvrdio advokata Bratislav S. Stojanović, punomoćnik oštećenih porodica.
Protiv A.S. iz Predejana, koja je bila za volanom kada su poginule dve njene drugarice, a jedna povređena, Apelacioni sud u Nišu potvrdio je optužnicu.

Foto: Printscreen TV Pink

 

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 29. januara, na magistralnom putu Vladičin Han - Leskovac, oko 4 sata ujutru, kada je auto kojim je upravljala A.S., sleteo sa kolovoza u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana, stradale su dve devojke, od njih četiri koliko ih je bilo u vozilu.

Tela stradalih, Anđele Milovanović i Kristine Petković, pronađena su u Južnoj Moravi. One su sahranjene u rodnom Predejanu.

Više javno tužilaštvo u Vranju, protiv A.S. podiglo je optužnicu 6. juna ove godine, zbog opravdane sumnje da je počinila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja iz čl.297.st.2. u vezi čl.289.st.1.Krivičnog Zakonika, koja je potvrđena rešenjem Veća Višeg suda u Vranju, od 8. jula 2022.godine, i na koje rešenje branilac okrivljene izjavio žalbu Apelacionom sudu u Nišu, od 20.07.2022.godine, po kojoj žalbi je vođen postupak pred istim sudom.

Foto: Printscreen TV Pink

 

Rešenje Apelacionog suda stiglo je u Vranje 19. septembra. Takođe, prema osumnjičenoj A.S.,od strane VJT u Vranju stavljen je predlog za određivanje pritvora, dana 3. februara ove godine, jer su zato postojali zakonski razlozi.

Po tom predlogu je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju, odredio pritvor do 3. marta 2022.godine, a rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Vranju, od 2.marta 2022.godine, ukinut je pritvor osumnjičenoj, jer su prestali zakonski razlozi zbog kojih je određen prema osumnjičenoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija