• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.12.2022

13:10

REŠENA MISTERIJA! Nađeno telo Strahinje Beloševca, koji je nestao pre dve i po godine u Aranđelovcu?! PREPOZNALI GA PO PATIKAMA I TELEFONU

Vesti

REŠENA MISTERIJA! Nađeno telo Strahinje Beloševca, koji je nestao pre dve i po godine u Aranđelovcu?! PREPOZNALI GA PO PATIKAMA I TELEFONU

Podeli vest

Telo, kako se sumnja, Strahinje Beloševca (31) pronađeno je u šumici u centru Aranđelovca, dve i po godine nakon što je prijavljen njegov nestanak. bliski rođaci sumnjali da je i on bio žrtva ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

Kako nezvanično saznajemo telo, za koje se sumnja da je Strahinja, pronađeno je u subotu uveče.

Beloševac je nestao 12.jula 2020. godine, kada je izašao iz kuće, navodno, da kupi cigarete i više se nije vratio, a od tela koje je pronađeno, ostao je samo kostur i nešto garderobe.  

- Pored skeleta pronađene su patike, ranac, kačket i telefon. Ove stvari, navodno je prepoznala Strahinjina porodica, te se iz tog razloga i veruje da je reč o nestalom mladiću - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao da je pored ostatka tela nađen nož, ali i dve table tableta.

Prema njegovim rečima telo je bilo na površini zemlje. 

- Postoji sumnja da je reč o samoubistvu, ali šta se tačno dogodilo biće utvrđeno istragom - rekao je naš sagovornik. 

Da li je reč zaista o Strahinji Beloševcu ili nekoj drugoj osobi biće utvrđeno obdukcijom. 

Kako smo ranije objavili Strahinja Beloševac, živeo je sa devojkom i ocem, nestao je u blizini svoje kuće u naselju Seničani u Aranđelovcu, odakle mu se izgubi svaki trag.

Foto: nestalisrbija.rs

Strahinja Beloševac

Strahinjina devojka, s kojom je živeo tri godine vanbračnoj zajednici, rekla je tada da je on tog jutra izašao u 7.30 sati, s namerom da kupi cigare.

- Obukao se, ja sam ostala kod kuće, otišao je i odjednom isključio telefon i odjednom ga više nema. Gubi mu se svaki trag, glas. Kad god bi imao neke obaveze u gradu, ostao bi pola sata, sat, ovo je prvi put da ga nema - rekala je tada njegova devojka i dodala da Strahinja osim telefona nije poneo ništa sa sobom. 

Foto: ATA Images, Foto: Dejan Živančević

 

S druge strane jedna od Strahinjinih rođaka je za medije iznela sumnju da je možda i on bio žrtva klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića jer je u tom peridu 2020. godine, na sličan način nestalo još ljudi. Među njima Goran Veličković Goksi, Milan Ljepoja... 

- Znam da je Strahinja bio narko-diler, kada se u medijima pojavila priča o hapšenju Belivuka i Marka Miljkovića Mareta, javila nam se sumnja da je i naš Strahinja njihova žrtva, a i pre toga su do nas dolazile slične priče. Takođe, nakon što je nestao pronašli smo njegov drugi telefon, sakriven u ormaru, kao i karticu. Tu je bilo mnogo brojeva koji nisu memorisani, ali i ime Mare. Taj Mare i Strahinja su razmenjivali poruke o „robi“. U nekima piše: „Roba je stigla“, „Roba je super kvaliteta“. Videvši da je Marko Miljković Mare uhapšen, pomislili smo da je baš on taj Mare s kojim se Strahinja dopisivao - rekla je tada rođaka za medije. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

Kao i sve narko dilere stigla ga karma ... Pitam se samo da li je moguće da su ti mladići toliko glupi i opsednuti lakom zaradom od droge da ne uviđaju da niko, ali baš niko od njih, ne dočeka ni 40 ...

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija