• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

13.12.2022

16:30

PIJAN POSLE SVAĐE ZAKLAO KOLEGU! Strašan zločin u kampu kineskih radnika ŠOKIRAO GRAĐANE BORA (FOTO)

V.J.

Vesti

PIJAN POSLE SVAĐE ZAKLAO KOLEGU! Strašan zločin u kampu kineskih radnika ŠOKIRAO GRAĐANE BORA (FOTO)

Podeli vest

U krugu nekadašnjeg RTB Bor, kod kampa u kojem su smešteni radnici kineske firme Jinšan Constrakšn, dogodilo se ubistvo u kojem je posle nekoliko uboda nožem u vrat stradao tridesetdevetogodišnji radnik. Njega je nakon svađe ubio sunarodnik L.L.(40)

Građani Bora zgranuti su tragedijom koja se dogodila protekle noći.

-  Upravo smo čuli šta se desilo. To je strašno. Predpostavljam da su to učinili u alkoholisanom stanju, jer kineski državljani ovde u Boru dosta konzumiraju alkohol. Verovatno je to uzrok i svađe koja je dovela do ove tragedije.

Foto: V.J.

 

To njima nije prvi put da se pijani svađaju i tuku. Kako sam čuo od komšije, po Boru se od jutros prepričava da je jadan čovek bukvalno preklan od uva do uva, kaže za Informer Boranin koga smo zatekli na ulicama ovog grada.

Foto: V.J.

 

Pojedini još uvek nisu čuli ništa , jer se o ovakvim i sličnim situacijama u Boru malo govori kao i u samoj firmi čiji su radnici vinovnici ove tragedije.

- Ne znam . Ništa nisam čula. Ali u svakom slučaju strašno je ko god da je u pitanju da li su naši ili kineski radnici u Boru, to je tuga. Ovakve stvari ulivaju strah šta sve može da se dogodi bilo kome ,navodi starija žena iz Bora koju smo za mišljenje upitali u prolazu u blizini kruga nekadašnjeg RTB Bor.

Foto: V.J.

 

Nakon što je slučaj ubistva prijavljen, na lice mesta je izašla Borska policija i ekipa Hitne medicinske pomoći iz Bora , koja je samo mogla da konstatuje smrt nesretnog čoveka.

Pripadnici Policijske uprave u Boru uhapsili su osumnjičenog kineza L.L.(40) vinovnika svađe koji se tereti da je počinio teško krivično delo ubistvo . Po nalogu Višeg javnog Tužilaštva u Zaječaru , uhapšenom kineskom državljaninu L.L. određena je mera zadržavanja od 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

Foto: V.J.

 

Iz tužilaštva u Zaječaru na naš upućen mejl vezano za dodatna pitanja vezano za počinjeno ubistvo, nismo dobili odgovore.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija