• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

22.12.2022

12:05

HOROR U SMEDEREVU, MAJKA MONSTRUM PODVODILA ĆERKU (13)! Zakazivala joj odnose sa muškarcem (60) u zamenu za novac

Vesti

HOROR U SMEDEREVU, MAJKA MONSTRUM PODVODILA ĆERKU (13)! Zakazivala joj odnose sa muškarcem (60) u zamenu za novac

Podeli vest

Žena iz Smedereva S.V. (38), upućena u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu zbog sumnje da je usled potpune neuračunljivosti podvodila trinaestogodišnju ćerku čoveku od 60 godina

Smederevka S.V. (38), kako se sumnja, podvodila je svoju trinaestogodišnju ćerku u periodu od leta 2021. do februara 2022. godine muškarcu N. M. (60), saopšteno je iz Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

Njoj se stavlja na teret da je za svoju maloletnu ćerku rođenu 2008. godine tokom prošle godine ugovarala i zakazivala susrete sa starijim čovekom i ohrabrivala je da sa njim ima se**ualne odnose za koje je joj ta osoba davala novac.

Foto: Pixabay

 

S. V. je kako se sumnja uzimala od maloletne oštećene deo novca koji je dobijala pružajući se**ualne usluge, na koji način je iz koristoljublja, kao niske pobude, navodila ćerku na vršenje radnji koje su štetne za njen razvoj.

- Međutim, kako je optužena u vreme izvršenja navedenih dela bila u stanju neuračunljivosti, te da samim tim u konkretnom slučaju izostaje i jedan od bitnih elemenata koje zakon propisuje za postojanje krivičnog dela, prema optuženoj je za učinjeno izrečena mera bezbednosti - kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu.

Protiv punoletnog N.M. (60), sa kojim je maloletna ćerka okrivljene imala s**sualne odnose, u toku je postupak pred Višim javnim tužilaštvom u Smederevu zbog krivičnog dela obljuba sa detetom.

Foto: Beta

 

Iz tužilaštva navode, kako je toku dokaznog postupka na osnovu nalaza i mišljenja komisije veštaka Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu utvrđeno da se S.V. u vreme izvršenja nalazila u stanju potpune neuračunljivosti usled prisutne duševne bolesti, zbog postojanja bojazni da delo može ponoviti, na predlog javnog tužilaštva rešenjem Osnovnog suda u Smederevu izrečena mera bezbednosti obaveznog psihijatrijskog lečenja i čuvanja u ustanovi zatvorenog tipa.

S.V. je na lečenje upućena u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, a izrečena mera bezbednosti će trajati dokle god postoji potreba za lečenjem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17