• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs/Informer.rs

05.01.2023

16:04

SAHRANJUJE I MUŽA I LJUBAVNIKA! Danas oplakala muža, a LJUBAVNIKA KOJEG JOJ JE UBIO SUTRA NA GROBLJU U KIKINDI

printscreen

Vesti

SAHRANJUJE I MUŽA I LJUBAVNIKA! Danas oplakala muža, a LJUBAVNIKA KOJEG JOJ JE UBIO SUTRA NA GROBLJU U KIKINDI

Podeli vest

Erika M. zbog koje se, verovatno, u Kikindi, u utorak, 3. januara, dogodio nezapamćen zločin, kada je njen bivši muž Zoltan Mesaroš (57) ubio njenog dugogodišnjeg partnera Timu Zakića (63), a onda izvršio samoubistvo, organizovaće sahrane obojici muškaraca.

Mesaroš je sahranjen danas, 5. januara, u Ruskom Selu, gde je, inače, živeo, a Zakić sutra u Kikindi, gde je bilo njegovo prebivalište. Tako će se Erika M. na dostojan način oprostiti od obojice muškaraca koji su obeležili njen život i tragično završili.

Podsećamo, zločin se dogodio u utorak rano ujutro, kada je Zoltan Mesaroš iz Ruskog Sela sačekao Timu Zakića ispred njegove kuće u naselju Zeležnički novi red 128 A u Kikindi i tu ga usmrtio udarcima čekićem i ubodima nožem. Nakon toga se obesio na tavanu Zakićeve kuće. Ovo ubistvo i samoubistvo verovatno se dogodilo oko pet sati ujutro, a njihova tela pronađena su nekoliko sati kasnije, kada su komšije primetile krv na vratima Zakićeve kuće i odmah pozvale policiju. Telo Zakića policija je pronašla u prizemlju kuće, a obešenog Mesaroša na tavanu. Zločin se dogodio nakon što se Zakić vratio iz Ruskog Sela gde je Eriku M. odvezao na posao u pekaru gde je godinama radila.

Foto: privatni album

Zoltan Mesaroš je sahranjen danas u Ruskom Kosturu

- Ona nije bila ljubavnica Zakiću već njegova dugogodišnja partnerka. Ona je ostavila muža pre šest-sedam godina, ali se nisu sudski razveli. Sa Zakićem je bila u dugogodišnjoj vezi i to su svi znali. Ona je bila u kući u Železničkom novom redu i to su znale sve komšije. Znala je i njena ćerka, a znao je i Zoltan. Nije ona sad počinila preljubu, pa se Mesaroš iznenadio. On je dugo godina radio u inostranstvu, ali se vratio i radio je na nekom voćnjaku u okolini Kikinde. Tako nam je ona rekla. Šta mu je sada zasmetalo, sam Bog će znati. Mogli su fino da se razvedu i svako nastavi svoj život – ispričao nam Kikinđanin dobro upućen u ovaj slučaj.

NA OSMRTNICI ŽALI MUŽA 

Svi poznanici ovih ljudi svedoče da je veza Erike M. i Time Zakića trajala godinama i da se za nju znalo. Erika M. je napustila muža i preselila se iz Ruskog Sela u Kikindu. Zoltan Mesaroš je živeo u Ruskom Selu, godinama je radio u Mađarskoj, ali se nedavno vratio. Erika i Zoltan imaju ćerku i dvoje unučadi. Njihova ćerka znala je za vezu svoje majke i Time Zakića, čak joj je on nekada čuvao decu. Erikina ćerka i Zakić radili su u istoj firmi, on je bio kondukter, a ona dispečer. Zakić se pre nešto više od godinu dana penzionisao.

Foto: V. N.

Tima Zakić će biti pokopan danas u Kikindi

Zanimljivo je da je Erikino ime naznačeno na osmrtinici ili parti, kako kažu u Kikindi, samo za Zoltana Mesaroša, ali ne i na onoj za Timu Zakića. Kako je napisano, ožalošćenu porodicu Mesaroša čine supruga Erika, ćerka, zet, unuci, a za Timom, koji se nikada nije ženio i nema decu, žale „njegovi najmiliji“.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija