• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

05.01.2023

23:35

VLASNICA PUŠTALA NOĆU KRVOLOČNE PSE?! Zveri koje su izujedale i usmrtile analitičara šataju slobodno? Jezivih detalja sve više

printscreen

Vesti

VLASNICA PUŠTALA NOĆU KRVOLOČNE PSE?! Zveri koje su izujedale i usmrtile analitičara šataju slobodno? Jezivih detalja sve više

Podeli vest

Isplivali su još neki jezivi detalji tragedije koja se dogodila na Kosmaju kada su vlasnički psi izujedali novinara nasmrt

Nakon što su na Kosmaju, u ataru sela Velika Ivanča u sredu popodne tri psa nasmrt izujedala novinara Vladana Radosavljevića (62), a njegovu suprugu povredila, Kurir saznaje da je vlasnica pasa M.S. noću puštala pse iz boksa da slobodno šetaju kako bi joj čuvali kuću u izgradnji!

Kako se saznaje, ona i dok je boravila na Kosmaju psi nisu bili obezbeđeni. Na čuvanje ih je poverila komšinici V.M. dok je ona u Francuskoj, koja je juče uhapšena po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu. V. M. je osumnjičena za krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti iz nehata.

- Vlasnik pasa rase staford, mešanac staforda i pitbula i krupan mešanac, je mladić A. S. koji se od septembra nalazi u zatvoru zbog narkotika. Otkako je uhapšen brigu o kerovima je preuzela njegova majka M. S., ali je ona trenutno u inostranstvu. Zbog toga je plaćala komšinicu V. M. da hrani i obilazi kerove koji su bili u boksu. Istraga će utvrditi kako su se tri psa kobnog dana našla van boksa - objašnjava sagovornik.

V. M. je posle tragedije došla na lice mesta i uspela je da razjarene životinje vrati u boks. "Mladi psi su u pitanju, nije se slično ništa dešavalo ranije da ja znam. A u ovoj ulici ima najmanje 10 pasa koji čuvaju vikendice", rekla je V. M. za Kurir pre nego što je uhapšena.

Kako je objasnila, ona je u sredu zatekla krvavog Radosavljevića i njegovu povređenu ženu. "Kada su psi napali, Vladan je uspeo da telefonom pozove svoju ženu, a u međuvremenu sam i ja naišla. Uspela sam da sklonim pse", rekla je. Komšija koji je u sredu video jezivu scenu ispričao je da Radosavljeviću nije bilo spasa, a da je njegova supruga zapomagala.

- Ujeli su i nju, ona je kukala. I ona je bila povređena, imala je ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Šta se desilo ja ne znam. Poznajem i Vladana, on je čovek šetao tu, imao je vikendicu. Da li je on čuo te kučiće kako laju, pa je počeo da beži, ne znam. Na mestu Vladanovog stradanja ostali su tragovi krvi, kao i njegove pocepane stvari - kaže komšija Zlatan Timotijević.

I dok on kaže da sa tim psima ranije nisu imali problema, te da tim krajem svakodnevno šetaju vikendaši, turisti, meštani, kao i deca, drugi žitelji ovog dela Kosmaja tvrde da su psi koji su rastrgli Radosavljevića i ranije napadali i da su poznati kao krvoločni.

Zora Mladenović tvrdi da su isti psi prošle godine napali njena dva sina od osam i 14 godina. Ona je ispričala da su tri kučeta pre nego sto ih je vlasnica M. S. odvela na Kosmaj, bila potpuno raspuštena i udaljena samo 300 metara od njene kuće.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija