• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.01.2023

12:25

BRAJAN JE LAGAO, ANA NIJE TREBALO DA IDE NA POSAO?! Javila se prijateljica nestale Srpkinje, sa njom se čula dva dana pre nestanka!

printscreen

Vesti

BRAJAN JE LAGAO, ANA NIJE TREBALO DA IDE NA POSAO?! Javila se prijateljica nestale Srpkinje, sa njom se čula dva dana pre nestanka!

Podeli vest

U utorak popodne istražitelji su završili sa pretresom i procesuiranjem doma Ane i Brajana Volša u Kohasetu

Ana Volš, poreklom iz Srbije, nestala je pre više od nedelju dana.

Policija je lice mesta napustila malo pre 15 sati po lokalnom vremenu nakon što je danima pretresala kuću, u kojoj su u podrumu pronašli krv i oštećen nož.

Foto: printscreen instagram

Ana Volš

Istražitelji su obišli i različite deponije širom države, u potrazi za dokazima u vezi sa slučajem. Novinari WBZ I-Team preneli su da su na smetlištu u Pibodiju u ponedeljak uveče pronašli krvave kese, sekiru, testeru i tepih.

Te vesti su šokirale Aninu prijateljicu, Alisu Kirbi.

Foto: Instagram

Ana i Brajan Volš sa decom

- Molim se da te stvari koje su pronađene na deponiji nisu njene - rekla je ona.

Kirbi je dodala da joj je muka dok čita vesti iz sata u sat o njenoj prijateljici.

Tužioci su obelodanili da je Brajan ispričao istražiteljima da je Ana napustila njihovu kuću u Kohasetu 1. januara kako bi uhvatila let za Vašington.

Foto: printscreen/ Ana Waslhe

Ana Volš sa majkom

Međutim, ova Anina prijateljica tvrdi da to nije tačno, odnosno da se ona čula sa Anom pre Nove Godine, tačnije 29. decembra,  i da se nešto ne uklapa.

- Rekla mi je da želi da bude kod kuće sa porodicom i decom, ali i to da j završila sve sa poslom. Intuicija mi govori da to što je Branaj izjavio nije tačno - objasnila je Alisa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tužilac

pre 1 godinu

Tu nelogičnost sam komentarisao još prvog dana kad je prijavljeno da je "nestala" - Na posao je trebala da dođe tek 3. januara i pošto se nije pojavila ni 4. a nije odgovarala na telefon poslodavac je prijavio. Nema veze sa zdravom pameti da je ona samo 4 sata posle dočeka nove godine krenula na aerodrom da bi otišla u Vašington zbog posla kako tvrdi muž. Zašto je čekao 3 dana da prijavi da je nestala ako već prvog januara nije odgovarala na telefon? Nema dileme, on ju je ubio a vrlo je verovatno da telo neće ni biti nađeno. Jedina opcija koja bi ga naterala da sve kaže je pretnja smrtne kazne i da mu tužilac ponudi doživotnu robiju ako kaže gde je telo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija