• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vesna Jović

16.01.2023

15:06

BRUTALNO PRETUKLA KOMŠINICU ZBOG PSA? Povređena žena je srčani bolesnik EPILOG NASILJA U VELIKOM GRADIŠTU

Vesti

BRUTALNO PRETUKLA KOMŠINICU ZBOG PSA? Povređena žena je srčani bolesnik EPILOG NASILJA U VELIKOM GRADIŠTU

Podeli vest

K.G.(49) iz Velikog Gradišta uhapšena je zbog sumnje da je zatvorila komšinicu I.B. (76) brutalno je pretukla i počupala za kosu

K.G. se tereti za mučenje, zlostavljanje, uništavanje i ošetećenje tuđe imovine.

- Sumnja se da je ona mučki pretukla svoju komšinicu, te je zaključala u njenoj kući. Ona je nesrećnu ženu najpre u besu oborila na pod i krenula da je udara, šutira, čupala je za kosu i pretila ubistvom njoj i njenoj deci i unučadi - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

On je doda da kada je napadnuta žena pokušala da zove pomoć telefonom ona joj ga je otrgla iz ruke i polomila.

- Nakon što joj je razbila telefon, nad nesrećnom ženom iživljavala se skoro sat vremena i onda je ostavila zaključanu u kući - kaže naš sagovornik.

Foto: Z.I.

 

Inače, kako navode meštani Velikog Gradišta, koji su saznali za ovaj jeziv slučaj, K. G.i njena porodica poznati su kao problematična porodica.

- Imaju uzgaivačnicu pasa koje uzgajaju za prodaju. Oni ne prezaju ni od čega i ni od koga. Da li se neko plaši od pasa, koji su u dvorištu, i da li nekome smeta što psi ostavlaju nered ispred i oko kuća - priča jedan komšija.

Prema rečima komšija I .B. je prva komšinica osumnjičene.

- Žena se uvek bunila što dolaze u sukob oko pasa pa pretpostavljam da su se oko psa i posvađale. Ne znam još tačno da li je to razlog ovog njenog mafijaškog čina. Ali u svakom slučaju sramota za jednu ženu koja može ćerka da joj bude - priča drugi komšija i dodaje da je I. B.inače jedna fina i blaga žena.

Kako kaže jedna od poznanica pretučene žene I.B je srčani bolesnik.

- Boravila je nedavno u Požarevcu u bolnici zbog srčanih problema, i verovatno kad je došla ko zna šta je zatekla ispred kapije ili oko kuće, ne znam, jer su tu kapija do kapije. Ako je to bio razlog, da je dodatno istraumira i tako bolesnu i nejaku, sram je bilo! Ona živi sama, suprug joj je preminuo, deca imaju svoje porodice obilaze je redovno i to je jedna ugledna porodica. Starija ćerka je profesor u Srednjoj školi u Gradištu, dok je mlađa sudija Okružnog suda u Požarevcu. Ne mogu da verujem šta je snašlo jer je to jedna blaga i mirna žena koja nije mogla da je ne znam kako isprovocira da ovako nešto uradi - priča za Informer poznanica ove porodice.

Foto: Jelena Rafailović

 

Pretučena I.B. je nakon pregleda u Domu zdravlja u Velikom Gradištu upućena na dalju dijagnostiku u Opštu bolnicu u Požarevcu, u kojoj su joj konstatovane telesne povrede.

K.G. je uhapšena određena joj je mera zadržavanja do 48 sati nakon čega će uz krivičnu
prijavu biti privedena tužiocu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroljub

pre 1 godinu

E, vremena se menjaju. Nekad su se žene tukle oko muškaraca , a sad ..... oko kerova. .Gledam neki dan ide mlada žena u rukama nosi psića od 5 kila, a pet koraka iza nje cupa dete od 2-3 godine i viče: "mama nosi me" Ipak sam obuzadao sebe i zatvorio prozor da ne gledam koliko su se izmenili današnji statusni simboli.

Milovan

pre 1 godinu

U Srbiji vise stite pse nego ljude. Takva je vlast.

Dule

pre 1 godinu

Типично за власнике паса. Они своје "љубимце" увек стављају испред људи.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija