• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Lamag

18.01.2023

08:40

BRAJAN RASKOMADAO TELO ANE VOLŠ U PODRUMU!? Ovo su tragovi koji ukazuju na brutalno ubistvo, A EVO I KAKO SE OTARASIO TELA

Printscreen

Vesti

BRAJAN RASKOMADAO TELO ANE VOLŠ U PODRUMU!? Ovo su tragovi koji ukazuju na brutalno ubistvo, A EVO I KAKO SE OTARASIO TELA

Podeli vest

Brajan Volš (47), suprug nestale Beograđanke Ane Volš (39) optužen je za njeno ubistvo, sumnja se da je telo raskomadao u podrumu, a potom ga spalio

Kako navode američki mediji, a prema izjavama njihovih sagovornika iz istrage, sumnja se da je Brajan Volš, koga označavaju kao prevarantom, ubio svoju ženu nakon dočeka Nove godine.

Foto: printscreen facebook

 

Brutalno ubistvo, kako navode dogodilo se dok je bio u kućnom pritvoru.

- Veruje se da Je Brajan raskomadao telo žene u podrumu, njihove porodične kuće, a potom odneo na deponiju gde ih je spalio - piše američki Lamag.

Kako je za njihov mediji naveo okružni tužilac okruga Norfolk, Majkl Moris Brajan Volši bi trebalo da bude optužen za ubistvo u sudnici u Кvinsiju u sredu. 

Foto: printscreen Twitter

 

Nestanak Ane Volš, kako smo ranije izveštavali prvi je prijavio njen poslodavac 4. januara—tri dana nakon što je poslednji put viđena u gradu Кohasetu na obali Toni.

- Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe protiv Brajana će verovatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti obelodanjeni- rekao je Morisi.

Foto: Instagram

 

Izvori iz istrage rekli su da je Volšov telefon lociran na dve deponije smeća, reciklaže koji imaju spalionice — jedan u Abingtonu i drugi u Broktonu, a oba su na južnoj obali Masačusetsa i blizu imanja porodice Volši u bogatom gradu Кohasetu.

Foto: printscreen

 

- Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je verovatno da će neko telo biti pronađeno“, rekao je za pomenuti mediji visoki zvaničnik policije.

Pretres smeća sakupljenog iz kontejnera u blizini kuće majke Brajana Volša u Svompskotu, koji je potom poslat u stanicu za transfer u Pibodiju, doveo je do pronalaženja testere za nož i krvnih tragova.

Foto: Printscreen You Tube

 

Takođe su pronađeni oštećeni nož i krv u podrumu imanja Кohaset, gde izvori kažu da veruju da je Ana Volš ubijena i snimci na kojima Volš kupuje sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara u Home Depotu. 

Deca bračnog para, trojica dečaka od dve, četiri i šest godina su nakon Brajanovog hapšenja zbrinuta, ali se ne zna gde su bila u vreme kada je kako se sumnja izvršeno ubistvo.

Brajan je nakon prijave o nestanku supruge Ane rekao inspektorima da je otišla na aerodrom Logan u Bostonu na let za Vašington, DC, gde je, prema rečima njenog supruga, morala da se pobrine za hitne slučajeve u firmi za nekretnine Tishman Speier. Njen poslodavac je pozvao policiju i prijavio njen nestanak 4. januara, što je izazvalo istragu policije Кohaseta o njenom nestanku.

Foto: printscreen Twitter

 

Policija nije pronašla nikakav zapis o tome da je Ana Volš pozvala na prevoz ili taksi i utvrdila je da nije letela iz Bostona ni u jednom trenutku te nedelje. Ali policija je utvrdila da je Volš tog dana napustio svoj dom, tvrdeći da ide u kupovinu u Vhole Foods and CVS u blizini stana svoje majke, ali nije mogao da pruži dokaz o tim putovanjima, a nijedna ga kamera nije snimila u navedenim prodavnicama.

Foto: printscreen Twitter

 

Međutim, snimljen je na video snimku za video nadzor u blizini, kako koristi kontejner za smeće u prodavnici pića pored tog Vhole Foods-a, saopštila je policija


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija