• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tviter

18.01.2023

09:36

PRVA FOTOGRAFIJA SUPRUGA ANE VOLŠ NEPOSREDNO PO NJENOM NESTANKU! Brajan stajao ispred kuće i odmah pobudio sumnju

AP PHOTO

Vesti

PRVA FOTOGRAFIJA SUPRUGA ANE VOLŠ NEPOSREDNO PO NJENOM NESTANKU! Brajan stajao ispred kuće i odmah pobudio sumnju

Podeli vest

Reporter portala Boston25 objavio je prvu fotografiju Brajana Volša nakon prijave da je Ana Volš, njegova supruga nestala

Reporter je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju snimljenu ispred iznajmljene kuće Volšovih u Kohasetu. 

 

 

Kako je novinar naveo Brajan je snimljen 5. janura dan nakon prijave nestanka,a tri dana pre njegovog hapšenja za ometanje istrage. 

Prema njegovi rečima suprug Ane Volš ni tada nije bio rečitiji u odnosu na danas. 

- Brajan nije želeo da daje komentar povodom nestanka njegove žene - napisao je Drju Karedas.

Foto: Printscreen

 

Brajan, koliko se može primetiti na objavljenoj fotografiji ima na sebi svetele pantalone, patike i tamnije boje džemper. 

Ispred novinara stajao je kako se čini sa rukama u džepovima. 

 

 

Na Tviteru su se pojavile i fotografije Brajana Volša koje su snimljene pre skoro četiri godine kada je bio optužen za prevaru vezanu za umetnička dela.

Foto: printscreen

 

Inače, iako je Brajan uhapšen zbog ometanja istrage, kako lokalni mediji pišu protiv njge će biti podneta i krivična prija zbog sumnje da je počinio brutalno ubistvo. 

- Sumnja se da je on nakon dočeka Nove godine ubio svoju suprugu, Beograđanku Anu Volš, njeno telo iskasapio u podrumu, a potom odneo na dve deponije koje imaju peć za spaljivanje. Policija sumnja da telo nesrećne žene, majke tri maloletna dečaka nikada neće biti pronađeno - naveli su lokalni mediji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija