• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

21.01.2023

19:51

SESTRA ANE VOLŠ PODNELA ZAHTEV ZA STARATELJSTVO NAD NJENOM I BRAJANOVOM DECOM! Najnovije informacije o slučaju koji je uzdrmao srpske, ali i američke medije!

printscreen

Vesti

SESTRA ANE VOLŠ PODNELA ZAHTEV ZA STARATELJSTVO NAD NJENOM I BRAJANOVOM DECOM! Najnovije informacije o slučaju koji je uzdrmao srpske, ali i američke medije!

Podeli vest

Sestra Ane Volš podnela je zavnično je podnela zahtev za starateljstvo nad decom Srpkinje za koju se sumnja da je ubijena.

U Ministarstvu spoljnih poslova danas je obavljen razgovor sa njenom majkom Milankom Ljubičić. Ona je u svojstvu najbližeg srodnika nestale Ane Volš potpisala zahtev za pribavljanje zvaničinog izveštaja o nestanku njene ćerke u SAD, kao i svih potrebnih dokumenata s tim u vezi.

Novinarka Zorica Radulović, koja prati ovaj slučaj, kaže da je Anina sestra zvanično podnela zahtev za starateljstvo nad decom. Sud će o tome odlučivati nakon presude Brajanom.

Kako kaže Anina majka, njena druga ćerka jeste u kontaktu sa tamošnjim službama, ali je pitanje šta će biti.

Milanka Ljubičić se u razgovoru za Pink, prisetila i perioda kada je Ana bila u Beogradu i kada joj je rekla da želi da provodi više vremena sa decom, ali i da se Brajan promenio, da je odsutan i zamišljen.

- Bio je više zabrinut, mnogo je voleo da provodi više vremena sa njom i bilo mu je malo teško sa troje dece, to mi je Ana rekla. Rekla mi je i da se bunio kada je predložila da deca pređu za Vašington. Njoj je bio glavni cilj da oni pređu tamo, pa i on sa njima - navela je Anina majka.

Bebisterku, koju je Brajan pomenuo, kaže da nikada nije videla, već zna za nju samo iz Anine priče.

Milanka i posle svega želi da veruje da će dobiti lepu vest. Živi za to da samo još jednom čuje Anin glas i ne gubi nadu, iako je ona sve manja.

Foto: printscreen

Milanka Ljubičić, majka Ane Volš

Brajan Volš (47) optužen je za brutalno ubistvo supruge Ane Volš (39), a tragove zločina pokušao je da prikrije tako što je kolima svoje majke Diane Volš išao da kupi najlone, sredstva za čišćenje i druge predmete koji su mu bili neophodni da pokuša da prikrije tragove jezivog kasapljenja Beograđanke.

Foto: printscreen

Brajan Volš u sudnici

Nestanak Ane Volš prijavili su njeni poslodavci 4. januara, pošto se nije pojavila na poslu u Vašingtonu. Njen suprug, u prvoj izjavi policiji koja je istog dana izjavio je da je ona posle novogodišnje proslave, oko 6 ujutru pozvala taksi jer je morala hitno na posao. Međutim, ispostavilo se da nije bilo poziva kao i da je Ana imala rezervisan let tek za 3. januar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija